@alysia v podsatate to, čo napísala idiotproof - to je to čudné. Skrátka, natrieš sa a urobí ti to na pocit dačo ako šupku - že chytíš si nohu a napadne ti - jabĺčko!
@defender ze jablcko dobre prirovnanie, chapem co mas na mysli ... no ja rozmyslam ci ho kupiut alebo nie ... lebo som ho len u kamosky skusala a ta si chvalila, ale tak ta toho pouziva vela ...
@alysia ani nie mastny ale skor taky divny povrch.. ako sugar icing vies ako ta vec ktora byva na kolacoch - zmiesany praskovy cukor s citronom.. a ono ked to zaschne a ten kolac krajas tak to najprv praskne a potom je to trocha mazlave.. taky
@idiotproof to je nechutne!!! a to vzdy take byva? nebyva to len ked si toho clovek da na seba vela? ... ach jaaaj a ja ze je dobry ...
to su prirovnania inak to jablko sa mi pacilo viac nechcem byt ako kolac
@defender no tak niekde zacina, niekde uz je ale celkovo ju mam tu pokozku taku ochabnutu nejaku ... a tak ku cviceniu by som rada pridala aj nejaku kozmetiku ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@nietimekki mala som napisat spevnujuci telovy krem?
@defender tak to mas dobre, ze si pevna aj bez neho ... cudnym?
A čo potrebuješ? Ako spevniť? Na štýl začínajúcej celulitídy, alebo ako?
to su prirovnania inak to jablko sa mi pacilo viac nechcem byt ako kolac
@defender no tak niekde zacina, niekde uz je ale celkovo ju mam tu pokozku taku ochabnutu nejaku ... a tak ku cviceniu by som rada pridala aj nejaku kozmetiku ...