Zdravím, rozmýšľam nad kúpuh hry Garry"s mod cez steam, celkom ma to zaujalo, ale neviem presne že čo od toho mám čakať a čo sa tam vlastne dá a má robiť...
Tak by som sa chcel dakoho spýtať a položiť mu pár otázok ohľadom tejto hry, aby som
celkom sranda vec ale to je taka obmedzena zabava na apr tyzdnov potom to omrzi stiahni si to a kasli na steam resp si to vyskusaj a ked sa ti to bude pacit tak si to kup .... ... ma to nieco doseba ale je to fakt len taka srandicka
hm, torrent sa mi tahat nechce, neposlal by si mi v TS-ke linky na rapidshare? prosiiiim.... A kolko MB to vlastne me? Ja viem ze je to srandicka, ale daju sa v tom robit dobre forky a videa a konstruovat lepsie veci z "architentonickeho" hladiska (asi) ako v tom co dodavaju khram na tvorbu map a pod.
A ano, ak sa mi to zapaci, kupim si to, ved nech o mozem hrat online s kamaratmi Ale aj tak, ako to tam prebieha?
Vyvorim neaku mapu, s neakou pointou/cielom a potom co? Napoja sa kamarati a hrame? Ci ako? Si to neviem predstavit poriadne...
@Kosay uf tazko povedat ja si to fakt nemapetam kolko to ma ... ale ja ked som to hral tam mas proste napr prazdnu mapu a potom si donej mozes vladat rozne veci z hry ako napr barely alebo stlpy alebo si tam mozes vlozit aj motor dat mu urcitu silu dat mu uvladanie na tlacidla ako na internete su aj navody ako sa v tom da spravit pomocou roznych veci napr auto .. a normalne aj funguje raz som to skusal ale neviem ci to je akurat robene na online hranie ...je to taka sprostost proste len ... si pozri na youtube videa
Woooooo Ja slintaaaaam!!! A mozem tam skombinovat aj viacere hry? ktore hry su v tom Garryho Mode podporovane? Typujem HL2 + Epizody, CS:S, Do S, A co este?
Ale na internete som videl jedno video uz s postavickami z L4D. Ale ak to este nieje ,bude to teda urcite ano? To L4D, to by som bol moc sklamany keby na to zabudli.... :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A ano, ak sa mi to zapaci, kupim si to, ved nech o mozem hrat online s kamaratmi Ale aj tak, ako to tam prebieha?
Vyvorim neaku mapu, s neakou pointou/cielom a potom co? Napoja sa kamarati a hrame? Ci ako? Si to neviem predstavit poriadne...
ako je to asi velke?
ale stavba raketoplánov je aj tak najlepšia
A mozem do toho rakeoplanu napriklad zavolat kamaratov a naozaj s nim lietat?
@Dconan
Ved prave videjka na youtube ma prinutili k rozhodnutiu si hru kupit. A podla vsetkeho je to aj multiplayer myslim....
.... a je to konstruovanie moc komplikovane? Dufam ze je to jednoduchsie ako pri klasickom Hammer Editore
Woooooo Ja slintaaaaam!!! A mozem tam skombinovat aj viacere hry? ktore hry su v tom Garryho Mode podporovane? Typujem HL2 + Epizody, CS:S, Do S, A co este?
» steamcommunity.com/id/samsidebil...
Ale Team Fortress ide ...
Ale na internete som videl jedno video uz s postavickami z L4D. Ale ak to este nieje ,bude to teda urcite ano? To L4D, to by som bol moc sklamany keby na to zabudli.... :/
Sa blaznim, ale ked som chcel pripevnit koleso na vanu, bolo moc velke a 4 sa na nu nezmestili.... Ako to tam mam zmensit?