Davnejsie som si urobil seriu odznakov(obrazok v prvom komente) s nasim (uz ex chvala bohu) Prezidentom, kedze mi v knihkupectve dali k nakupu uzasnu knihu for free:
jj ešte že ex prezident , ešte že dnes máme vojnového štváča , kokota západnejšieho ako západ , čo trčí Rotschieldovcom v riti tak hlboko , že nevidí , že by mal konať v záujme SR a nie USA a Izraela.
K téme ,epické odznaky.
Kto bude mať takýto odznak tak si neviem predstaviť , že niekam nezapadne do spoločnosti.
minule som to tu kdesi pridával a strašne ma to znova pobavilo. Nech sa páči,
„Na druhej strane si myslím, že Slovensko niekedy, žiaľbohu, a niekedy je to aj chvalabohu, že žiaľbohu,
že na Slovensku predsa len tá pracovná sila je ešte stále lacnejšia a teraz, chvalabohu, že je lacnejšia.“
Prezident Ivan Gašparovič takto jednoducho a zrozumiteľne vysvetlil výhody Slovenska v období svetovej finančnej krízy.
Príde Ivan Gašparovič do potravín a šepká: Chleba, krájaný, ale celý, jeden kus myslím, a možno, že spolu aj viac kusov celého,
ale krájaného, a že je dobre, keď je tu tá možnosť, mať vždy celý, aj keď len kúsok, dokonca celý národ môže, že aj keď možno nie všetci,
tak niekto určite, aspoň na polovicu myslím, niekto viac alebo menej a som rád, možno aj viacerí, že môžem ja, a to nielen ja, ale všetci,
ktorí môžu, tak spolu mať aj jeden aj dva kusy, pretože minimálne dve štvrtiny chleba to je celá polovica, aj keď len krájaná, ani nie veľká,
ani nie malá, ale celá, a to je dobre si myslím,´´.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Asi si pojdem po dalsiu knihu
ja som za horny rad a stred
Ičo je najväčší pán 8)
to je len ukazka toho co mam teraz
Napriklad: Niekde bol inak som videl jeho fotku v riflovej bundicke, ako sedi na schodoch palacu so stramackym usmevom a neviem ju najst
Mozno niekto bude vediet, kde to hladat.
@3 taktiež
K téme ,epické odznaky.
Kto bude mať takýto odznak tak si neviem predstaviť , že niekam nezapadne do spoločnosti.
"Chcem vám poďakovať za podporu pri organizovaní stretnutia s novou hlavou katolíckej cirkvi pápežom Dominikom XVI."
"Myslím sociálne a cítim sociálne a myslím národne."
uvidim ako pojde nakomponovat, ale tato musi byt
v kontexte ostatnych odznakov by to clovek aj mohol pochopit
@11 je dost rozmerna, musis rozdelit na dva odznaaacky. Na jednom trup a druhom seksy nuozky
o chvilu na to idem
(crappy picture, ja viem)
Alebo mas len fakt dobry matros?
minule som to tu kdesi pridával a strašne ma to znova pobavilo. Nech sa páči,
„Na druhej strane si myslím, že Slovensko niekedy, žiaľbohu, a niekedy je to aj chvalabohu, že žiaľbohu,
že na Slovensku predsa len tá pracovná sila je ešte stále lacnejšia a teraz, chvalabohu, že je lacnejšia.“
Prezident Ivan Gašparovič takto jednoducho a zrozumiteľne vysvetlil výhody Slovenska v období svetovej finančnej krízy.
Príde Ivan Gašparovič do potravín a šepká: Chleba, krájaný, ale celý, jeden kus myslím, a možno, že spolu aj viac kusov celého,
ale krájaného, a že je dobre, keď je tu tá možnosť, mať vždy celý, aj keď len kúsok, dokonca celý národ môže, že aj keď možno nie všetci,
tak niekto určite, aspoň na polovicu myslím, niekto viac alebo menej a som rád, možno aj viacerí, že môžem ja, a to nielen ja, ale všetci,
ktorí môžu, tak spolu mať aj jeden aj dva kusy, pretože minimálne dve štvrtiny chleba to je celá polovica, aj keď len krájaná, ani nie veľká,
ani nie malá, ale celá, a to je dobre si myslím,´´.
» img.cas.sk/img/4/bigArticl...
nac ta kniha je legendarna, precitajte si komenty tu: » www.martinus.sk/?uItem=17050...
» komentare.sme.sk/c/6344450/jan-s...
» www.humno.sk/2012/05/06/ake-...