radsej si sprav akrylove..z vlastnej skusenosti viem, ze strasne poskodzuju nechty...gelove nechty uz nemam asi 4 roky a keby si videla moje nechty odmalovene asi by si sa rozplakala
Ani nie, človek by sa divil, ale ono sa na to rýchlo zvykne. Spočiatku určite, ale postupne je to v pohode. Ide skôr o to, že to strašne ide do peňazí a ničí to nechty. Ja som si gelové dala dolu asi tak pred 3 mesiacmi a až teraz mám konečné úne čisté nechty tak ako predtým. No slabé sú stále...
nič v zlom ale nepytala som sa či to ničí nechty... sak ja si to nechcem nechať do smrti..nemam tolko prachov..ale chcem to vyskušať...lebo moje nechty su v hroznom stave od mojich zubou
daju sa zohnať aj menej ako za 600,-
a je mi uplne jedno či je to nepraktické, ked som zvládla hrať hokej s umelými dlhými nechtami tak zvladnem aj gelove trošku kratšie...
No hej, aj som si potom myslela, že to som moc málo navýšila oproti tomu nášmu zapadákovu...
No veď ako chceš, ja som ti len napísala trošku aj z tej druhej strany. Samozrejme, že neovplyvním tvoje rozhodnutie...ale za menej ako 600 ich určite nezoženieš
a naco vam su gelove nechty? to ja nepochopim... pre potesenie? ja si dokazem vypestovat svoje a pekne som spokojna, nepotrebujem vyhadzovat kopu prachov, ktore ani nemam
ahoj tak ja neviem ake nechty su lepsie gelove alebo acrylove co forum to ina odpoved.len neodpisujte blbci,a vase jasne ze prirodzene su lepsie.o.k??ja mam take zamestnanie kde musim mat spevnene tie moje nechty.a chcem si z ebay objednat domace male nechtove studio len pre seba a neviem ci gel alebo acryl,moze mi niekto fakt normalne poradit?
cawko prosim odpovedzte mi ale rychlo kolko stoji cela sada gelovich nechtov komplet aj lampa vsetko piste mi na azetko na pokeci SISIN_KA88 PROSIIIIM!! RYCHLE DIKI
Cawte.. dneska si ich akurat idem skusit dat tak uvidim co a ako to vsetko dopadne.. a nahodou je to celkom fajna vec.. a robit mi to bude moja kamoska a cenovo to je aj celkom lacne..
ahojte,ja mam gelove, a som s nimi fakt spokojna. Chcem si kupit domace studio.Ale potrebovala by som poradit, ako a cim sa vyhnem moznym plesniam a infekciam. Zatial dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
tot rada odomna
mala som gélové, asi cca trištvrte roka a nieje to zase len tak jednoduché.
Prvá a základná otázka : Si ochotná do toho každé 3 týždne investovať cca 600sk, ak sa ti zlomia, tak aj viac?
Si ochotná dať za prvé gelové nechty 800sk a viac? (upravujem ceny na Bratislavské pomery)
Treba sa o to tiež aj starať, každý zlomený necht ťa vyjde sakra draho...
daju sa zohnať aj menej ako za 600,-
a je mi uplne jedno či je to nepraktické, ked som zvládla hrať hokej s umelými dlhými nechtami tak zvladnem aj gelove trošku kratšie...
ale dik
Ayreen tie ceny v BA sú o mnoho vyššie
No veď ako chceš, ja som ti len napísala trošku aj z tej druhej strany. Samozrejme, že neovplyvním tvoje rozhodnutie...ale za menej ako 600 ich určite nezoženieš
ja mam svoje krasne,vzdy si na ne nieco namalujem....a som spokojna
Gabi