Poznam to.. uz som dve veci nasiel s kamaratkou.. jednu v Banskej Stiavnici a jednu v Kralickej tiesnave pri BB ...
V tej tiesnave to bolo uplnou nahodou, lozili sme tam v lese po skalach a bola tam taka diera v skale a zrazu ze ,,Aha tu nieco je!" ..bola to taka okruhla ruzova nadoba (tipoval by som to na nejaky Vanish...) a dnu bol maly poznamkovy blog a nejake malickosti tak sme tam nieco napisali a ja som tam vlozil listok z koncertu Napalm Death
Ale bolo to super... taky dobry pocit z toho, ze sme to nasli.
Je to super napad.. ale nevenujem sa tomu aktivne.
ja poznam aj sa venujem, uz asi rok a pol, nalezov nieco viac ako 100... kam som bola ochotna zajst? nic mimoriadne asi.. raz som sa plazila v bratislave v meste popod take schody, vtedy som sa trocha hanbila ale s mojou super geo-partackou sme sa veeelmi nasmiali
Hľadal som jednu čo som našiel na nete ... ale začalo sa stmievať a bol tam aj daky pomnik z padu lietadla ... posral som sa a ušiel domov ale chcem skúsiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
V tej tiesnave to bolo uplnou nahodou, lozili sme tam v lese po skalach a bola tam taka diera v skale a zrazu ze ,,Aha tu nieco je!" ..bola to taka okruhla ruzova nadoba (tipoval by som to na nejaky Vanish...) a dnu bol maly poznamkovy blog a nejake malickosti tak sme tam nieco napisali a ja som tam vlozil listok z koncertu Napalm Death
Ale bolo to super... taky dobry pocit z toho, ze sme to nasli.
Je to super napad.. ale nevenujem sa tomu aktivne.
inak @0 máš dobrý nick..