Ide tam o to, že sa niečo skryje na dáke miesto a ten, čo danú vec skryje to zavesí na net (tuším geocaching.sk). Niekto potom ide na to miesto (buď podľa GPS súradníc z netu, alebo podľa toho, že sa dozvedel, že to tam je) a nájde "poklad" - väčšinou dáke blbosti, hračky z kinderka, nejakú maličkosť. Vezme si ju a dá tam nejakú maličkosť on. Podstata nie je nájsť niečo vzácne v tom balíčku, ale skôr nájsť ten balíček, ktorý je niekedy poriadne skrytý
A čo sa odpovede týka, nevenujem sa veľmi tomu, párkrát som už našla veci z kinderka ale nechala som to tam, lebo som tam nemala čo dať
áno, ale už pomenej...s GPSkom to už nemá také čaro ako kedysi, keď sme len približne vyčítali z mapky, kde to bude a blúdili
najvtipnejšie bolo, keď bol namiesto obvyklej umelohmotnej krabičky použitý zaváraninový pohár!!! a v ňom nebol notes, ale tie farebné odkazové lepiace papieriky, všetky dokrčené a bolo to strašne neprehľadné, ale pobavilo
ale najlepšia bola skrýša, ktorá bola tak nápadná, že by nikto neočakával, že to bude keška a v hlbokej jame pod veľkou papundeklovou doskou bol pomenší plechový sud (z Chupa Chups lízatiek) plný kinderkových vajíčok a človek si musel vylosovať vec, ktorú chcel meniť...celé sa nám to vysypalo do snehu, keď sme to otvárali
a ešte si spomínam na jednu, ktorú strážil plyšový medveď...celý bol špinavý, chudák
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A čo sa odpovede týka, nevenujem sa veľmi tomu, párkrát som už našla veci z kinderka ale nechala som to tam, lebo som tam nemala čo dať
... ale len so známymi, kedy by tie odkazy mali špeciálny význam.
so spoluž. (hľadali kešky) sme tak nevdojak našli fľašu ortuti a museli zavolať hasičov
najvtipnejšie bolo, keď bol namiesto obvyklej umelohmotnej krabičky použitý zaváraninový pohár!!! a v ňom nebol notes, ale tie farebné odkazové lepiace papieriky, všetky dokrčené a bolo to strašne neprehľadné, ale pobavilo
ale najlepšia bola skrýša, ktorá bola tak nápadná, že by nikto neočakával, že to bude keška a v hlbokej jame pod veľkou papundeklovou doskou bol pomenší plechový sud (z Chupa Chups lízatiek) plný kinderkových vajíčok a človek si musel vylosovať vec, ktorú chcel meniť...celé sa nám to vysypalo do snehu, keď sme to otvárali
a ešte si spomínam na jednu, ktorú strážil plyšový medveď...celý bol špinavý, chudák