ale majú aj kopu iných modelov. a v princípe obe značky sú niečo ako BMW a mercedes. a hlavne sú to prvé firmy ktoré vyrábali elektrické gitary. fender bol prvý ale
Les Paul Gibsony mi nevyhovujú, lebo majú pevnú kobylku a výrez iba z jednej strany - rád sa hram s tremolom a pri hraní obopínam krk gitary aj zvrchu palcom.
Zato Fender Stratocaster mi tiež úplne nevyhovuje, lebo má iba 22 pražcov a jednozvratné tremolo.
Každopádne, to sa dá vydržať, trochu to obmedzuje ale. To, že má iba single coil snímače mi neprekáža.
Mám jednu z tých "napodobenín" Strat-u a s trochou hrania a úprav sa tam dá urobiť falošné obojzvratné tremolo a tie dva pražce oželiem.
@Juro92 to sa mýliš, aj Fendre robia s humbuckrami, obyčajná Stratka so single snímačmi je síce ich základný predstaviteľ, ale majú aj verzie s dvomi humbuckrami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
v princípe:
gibson
fender
ale majú aj kopu iných modelov. a v princípe obe značky sú niečo ako BMW a mercedes. a hlavne sú to prvé firmy ktoré vyrábali elektrické gitary. fender bol prvý ale
inak som ssa chcela spýtať,že čo za športovca je Gibson
nech žije FENDER!
Zato Fender Stratocaster mi tiež úplne nevyhovuje, lebo má iba 22 pražcov a jednozvratné tremolo.
Každopádne, to sa dá vydržať, trochu to obmedzuje ale. To, že má iba single coil snímače mi neprekáža.
Mám jednu z tých "napodobenín" Strat-u a s trochou hrania a úprav sa tam dá urobiť falošné obojzvratné tremolo a tie dva pražce oželiem.