to Mezomus: tvoj príspevok hovorí sám za seba a v skutočnosti si myslím, že ani nevieš ako tá gitara vyzerá. Tak sa najprv pozri na internet ako vyzerá, alebo ani sa neobťažuj a neprispievaj do tejto témy svojimi "úchvatnými" príspevkami ak nemáš v hlave niečo normálne čo by si nám tu mohol povedať.
Alebo vieš čo by bolo najlepšie? založ si vlastnú tému kde budú chodiť ľudia tebe podobní a trepať tam svoje fantastické pripomienky, tu na to nikto nie je zvedavý...
to Mi3ko: ja som nepovedala, že sa mi ta gitara páči (aj keď najhoršia nie je) ja som len reagovala na Mezomusov príspevok :/, lebo čo mám najradšej na svete keď tu niekto založí novú tému s dobrým úmyslom a vždy ale vždy sa musí nájsť niekto kto tu začne mať veľké reči a písať tu hlúposti. Nech si nevšíma tú tému keď sa mu nepáči. Jednoducho chcem si tu niečo prečítať a vždy musím naraziť na tekéto kecy
neboj moja viem ako vyzera Les paul... ale moja... ked LP tak gibson a vuobec pre mna su to nepouzitelne gitary... kratka menzura ziaden floyd rose 22 prazcov... takze dost o nicom a este je aj tazka jak fras takze tak
Mezomus - to, ze gitara nema floyd rose ju nerobi horsou, ja osobne floyd rose nemam rad, lebo ubera gitare sustain, cize pre ludi, ktori nepouzivaju paku je na skodu, 22 prazcov tiez nevidim ako problem, kazdemu vyhovuje nieco ine, konkretne ja pouzivam 22 prazcovu gitaru. A je hlupost, ze ked LP, tak gibson. To si ma kazdy kupovat len gitary Fender a Gibson? Nie kazdy ma na to peniaze a myslim si, ze Epiphone nie su zle gitary. Takze sa nerob moc mudrym, ked sa nevyznas.
Nahodou epiphone su velmi kvalitne gitarky, sice les paul sa mi nepacia o to viac gibsony, ktore su velmi predrazene, ale kazdopadne je to dobra kupa..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Alebo vieš čo by bolo najlepšie? založ si vlastnú tému kde budú chodiť ľudia tebe podobní a trepať tam svoje fantastické pripomienky, tu na to nikto nie je zvedavý...
Inak mam ibanez a som maximalne spokojny..