Zdravím prosím vás nevie mi niekto poradiť neaku gitaru pre začiatočníka (čisto len na domáce hranie - učenie sa). Poprípade je riskantné kúpiť gitaru z bazošu ?
Koľko si ochotný dať? Momentálne predávam túto za 95€ - » www.muziker.sk/gitary/akustick... - určite vhodná pre začiatočníka. Je mi ľúto zbaviť sa jej, keďže mi prirástla k srdcu ale potrebujem peniaze.
osobne by som navštívil akýkoľvek obchod, kde pracuje fachman, ktorý s tebou gitary vyskúša a ktorá ti bude sedieť najviac, tú si vyberieš, dnes je možné nakúpiť aj gitary za zlomok ceny z druhej ruky, len je potrebné si k tomu niečo naštudovať
ja som začínal na obyčajnej akustickej, čo som si kedysi kúpil asi za 500 korún a na začiatok stačila nejaký rok som na nej trénoval a potom som poskočil na niečo lepšie
moja skusenost - kupil som v roku 2007 v hudobninach za dakych 2500 sk, v zahranici som si kupil najlacnejsi neznackovy "shit" a znie lepsie jak ta co ma ako znacku a ma aj vyrez plus lepsiu rezonanciu
je to podla mna teda velmi individualne, mozno by bolo lepsie niekoho so sebou zavolat kto hra a nech ti poradi
ceny gitár na bazoši sú skoro rovnaké ako v hudobninách, takže si myslím, že je lepšie gitaru kúpiť - budeš ju mať novú a bude len tvoja ( kúpená už bola niekoho). Ak máš dákeho kamaráta/kamarátku čo hrá na gitaru, skús si ju na pár týždňov požičať a zisti, či ťa bude naozaj baviť ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
akustickú
ja som začínal na obyčajnej akustickej, čo som si kedysi kúpil asi za 500 korún a na začiatok stačila nejaký rok som na nej trénoval a potom som poskočil na niečo lepšie
je to podla mna teda velmi individualne, mozno by bolo lepsie niekoho so sebou zavolat kto hra a nech ti poradi