Čaute...Dnes som obnovil tento účet asi to 2 rokoch lebo potrebujem poradiť...Na vianoce som dostal tú gitaru čo mali v Lidli a vôbec sa mi nepáči resp. nepáči sa mi jej zvuk....Chcem si kúpiť novú, lepšiu... Na internete som si našiel túto » m
Raz som sa obhliadal bo elektroakustike, bol som v Muzikeri, kde mali SX gitary za asi 150€ a skoro som dostal triesku...
Ja osobne by som sa pozrel po nejakej Mariss, ktoré sú podľa mňa za dosť nízku cenu vo veľmi dobrej kvalite, u nás v TN v Dowina Music mali elektroakustiky za 133€, veľmi pekné a so slušným zvukom. A samozrejme aj drahšie s krajším zvukom
Elektroakustiku preto lebo potrebujem aby sa dala zapojiť na combo a jumbo preto lebo sa mi viac páči ten zvuk ...Áno trebalo by ju skúsiť v predajni ale v každej kde som bol tak ju nemali :/ ....
ja odporucam znacku Dowina, mam model 222-aj ked v poslednom case skor hram na elektriku tak dowiny maju pekny zvuk...a je jedno co za gitaru kupujes vzdy si na nu musis ist zahrat do obchodu aby si vedel ci sa ti paci zvuk, to je najpodstatnejsie kriterium...veci ako dizajn alebo znacka idu viacmenej stranou...
A neviete ako to je ak by som prišiel do kamenného obchodu tak objednali by tu gitaru aj bez toho aby som si ju kúpil??...alebo je to čisto subjektívne?
No ja si myslím, že Tá Pasadena sa veľmi neoplatí. Ale to je subjektívne, podčiarknuté aj tým, že s Muzikerom nemám dobré skúsenosti.
Čo sa týka toho, že či Ti objednajú tovar na predajňu iba na vyskúšanie, ako som pochopil je naozaj individuálne. V Brne je AudioTek a tam mi predajca hovoril, že oni si môžu zapožičať gitary aj na vyskúšanie od výrobcu, takže by nemali problém získať od výrobcov s ktorými obchodujú na predajňu hocijakú gitaru. Neviem, či je to možné aj napr. v Muzikeri.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
gitara z lidlu, to s tym mozes ist na rieku nitru padlovat maximalne
pasadeny su fajn, ale treba ist osobne skusit, lebo niektore kusy su tiez take, na styl krcmocaster
zase ma chces dnes zabit? ze mozes s nou ist maximalne nitru padlovat sa ti dari v posledne dni
a k teme, bohuzial v akustickych sa nevyznam
Ja osobne by som sa pozrel po nejakej Mariss, ktoré sú podľa mňa za dosť nízku cenu vo veľmi dobrej kvalite, u nás v TN v Dowina Music mali elektroakustiky za 133€, veľmi pekné a so slušným zvukom. A samozrejme aj drahšie s krajším zvukom
ale treba skúsiť osobne v predajni
Čo sa týka toho, že či Ti objednajú tovar na predajňu iba na vyskúšanie, ako som pochopil je naozaj individuálne. V Brne je AudioTek a tam mi predajca hovoril, že oni si môžu zapožičať gitary aj na vyskúšanie od výrobcu, takže by nemali problém získať od výrobcov s ktorými obchodujú na predajňu hocijakú gitaru. Neviem, či je to možné aj napr. v Muzikeri.