na začiatok sa musíš naučiť základné akordy a rytmy no a potom je v tomto podľa mňa najlepší youtube...teda pokiaľ nechceš byť druhým Jimi Hendrixom a stačí ti vedieť zahrať pár pesničiek
mňa naučil youtube ! nikdy zo mňa nebude profesionál,ale pre radosť si zvládnem zahrať kedykoľvek ale mal by si sa tomu venovať naozaj každý deň,aby si sa nejak vžil do toho stavu s gitarou aby ti stvrdli prsty a aby si bezproblémov zvládal tie základné veci,akordy,hmaty..no a samozrejme nesmieš byť hluchý,lebo ak nepočuješ,že máš zle naladenú strunu tak to nedopadne dobre
K tým akordom, ja som sa učila tak, že som si našla nejaké slovenské piesne, napríklad Gladiátor, oni nemajú veľmi zložité akordy a budeš si to vedieť aj spievať, to je hlavné.. potom to už pôjde samo. A hlavne sa nevzdávaj keď ťa bude boliet zápestie a pršteky.
kup si (stiahni ) Guitar Pro...ono je to program kde mas tie taby akurat ze tam mozes hrat spolu s bicimi alebo basou, mozes hrat spolu s tym a spomalit si tempo, pre zaciatocnika si myslim ze idealne a velmi jednoduche a vsetko co tu uz bolo spomenute samozrejme
Ja som tiez samouk . Kupila som si gitaru ,ladicku, naucila som sa ladit , vytlacila som si akordy, naucila sa rytmy a to vsetko z internetu a z youtube . Takze ked sa zatnes tak to pojde ! vela stastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
musíš sa ju naučiť naladiť, nech sa neučíš hrať na rozladenej, to by si bol potom z toho úplný magor
to je dosť ľahké...
dám ti sem jeden link, tu to je dosť dobre popísané:
» www.worthphones.eu/vmatus/gitara/L...
treba si fakt dávať pozor na to znižovanie napätia struny... radšej to rob tak, ako je popísané na tej stránke
potom si niekde na nete nájdi hmaty na akordy a ideš
venoval som sa tomu tak 1-2 hoďky skoro každý deň počas 2 rokov a dnes dokážem zahrať väčšinu vecí, (sóla nepočítam) ... to je iná kategória
ale.. pre radosť hrať môžeš.. na akciách, chate, atď..je to sranda