noo rozmyyslala som ze by som si kupila glady steely . .aaa tak by som sa vaas chcela spyytat ze co vy na ne .. ci su fajne ci ste s nimi spokojni abo su aj nejake ine lepsie znacky v priblizne rovnakej cenovej kategooorii
Ja som s nimi velmi spokojní. Podla mňa z tohto druhu topánok je práve značka Steel najkrajšia. Sú pekné, pevné, praktické, v pohode s nimi chodím po mlákach.
steelky su super, dva roky mi oddane sluzili a nedala som na nich dopustit.. teraz si bud kupim nove (lebo hentie su uz derave hocijake, zla podrazka)...alebo zostanem pri pipi style, cizmickach
ja som mal tiez steely a mam ich vlastne doteraz (5ty rok) v podobnej cenovej kategorii jedine culty alebo mozno martens ale najlepsie su NewRocky podla mna a nikto ma nepresvedci o opaku
@Diablo7 new rocky sú totálne šmejdy...kamarát ich druhý rok nosí viac k obuvníkovi ako na nohách...6 litrov v hajzli...na design sú pekné ale inak kvalita úplne zaostáva...to isté aj steel, ktoré mi vydržali tak 3 mesiace a potom nejakosik nespolupracovala podrážka...
@13 tak to je dost divne pretoze ja mam jedny steely 5 rokov a stale su f pohode
a newrocky k obuvnikovy nosit nemusis pretoze je na ne dozivotna zaruka , take reci typu kamarat ma bla bla ... su onicom , kritizuj az ked ich ty budes mat
@danushka305 Radšej si kúp nejaké normálne s normálnou kožou. Hento je na hovno paráda. Ja síce mám Steely a je mi v nich fajn, ale znova by som si ich už asi nekúpila. A nesúhlasím s tými blbými rečami, že sú to šmejdy, ale tá koža je fakt o ničom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@5 ok
a newrocky k obuvnikovy nosit nemusis pretoze je na ne dozivotna zaruka , take reci typu kamarat ma bla bla ... su onicom , kritizuj az ked ich ty budes mat
@danushka305 Radšej si kúp nejaké normálne s normálnou kožou. Hento je na hovno paráda. Ja síce mám Steely a je mi v nich fajn, ale znova by som si ich už asi nekúpila. A nesúhlasím s tými blbými rečami, že sú to šmejdy, ale tá koža je fakt o ničom.