Good Charlotte je veľmi známa americká skupina, ale aj tak sa mi zdá, že slovenskí hudbou "závislí" ľudia, prevažne väčšina, nemá ani tušenie o koho sa jedná. Mňa by zaujímalo, ak poznáte GC ako veľmi sa vám páči? Keď ju nepoznáte, tak ste prišli práve k
@1 ja neviem presne aký su GC smer, lebo som čítalamnoho stránok s mnohými názormi o ich hudobnom smere, ale nikde som sa nedopočula, žeby Good Charlotte boli POP tooo nie.... určite nie....
ak je GC punkrock tak ja som Joel Madden ako to je mozno taky pop rock... proste dalsia odroda americkeho nekvalitneho popu aj ked maju v pohode pesnicku The River. preco? no lebo polku pesnicky tam spieva Shadows a solo hra Synyster Gates...
a evanescence je depresivne? si pustite racej njaky Strapping young lad alebo Opeth a detom odpadnu usi
veľa ľudí ich na Slovensku pozná. čo myslíte, prečo som ja Joelina? ale už ich tak intenzívne ako kedysi nepočúvam. ak si zapnem, tak v poslednej dobe Break Apart Her Heart
ja som slovensky hudbou zaviysly clovek a viem o koho sa jedna...stare dobre casy... totiz to kedysi bola moja najoblubenejsia kapelka.. no presla som uz na nieco ine.. podla mna lepsie .. uz som good charlotte nepocula ani nepamatam
su fajn, mam ich velmi velmi rada, ale ovela viacej sa mi pacili ich stare albumy, ten novy album je taky neze depresivny, ale nesu tam take vesele energicke pesnicky, ako napr. v starych boli Boys and Girls alebo Wondering alebo Riot girls alebo take...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Oni su naj a ktoré songy najviac???
Nemam ich rad, nevedia hrat, nevedia spievat, je to cele uplne totalne zle. uraza to muziku
a evanescence je depresivne? si pustite racej njaky Strapping young lad alebo Opeth a detom odpadnu usi
kukni si webku, aké video tam mám? Epica? napríklad počúvam dokonca aj satanistické kapely tak pozor na mňa