Plánujete si kúpiť ? Čo si myslíte o potenciálnych možnostiach ?
Myslíte si, že to bude mať dopad na nehodovosť a úrazovosť, teda že sa zvýši, keď niekto bude niečo pozerať zrovna pri chôdzi ?
Myslíte si, že sa niečo radikálne zmení v spoločnosti ?
Neplánujem si to kúpiť lebo aj keby chcem, nikdy by sme na niečo také nemali...a aj keby zarábam, nekúpil by som si to. Má to svoje výhody, no stále si myslím že je to dosť zbytočnosť...najlepšiu výhodu by to mohlo mať ako GPS, že by mal človek mapu a trasu priamo pred očami..no čo som ale čítal, možno bude zakázané používať ich za šoférovania. Fotiť a kamerovať za chôdze alebo jazdy mi príde tak trochu zbytočné takže ja nevidím nejaký dôvod na ich vlastnenie Vlastne áno...ťaháky Ale učitelia samozrejme tiež nie sú hlúpi, i keď tým čo sa do technológii nestarajú to príde jedine ako awkward okuliare bez skiel a nie ako niečo, kde mi ukazuje správy atď.
nie neplanujem a ani nechcem ich. Je to predrazena zbytocnost. to uz vazne ludia co nemaju kde vyhadzovat peniaze si to mozu kupit aby sa s tym 5minut hrali a potom to ostalo niekde v kute kde sa toho nikto ani nedotkne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Vlastne súhlasím so Shaneovým názorom.
podľa mňa to bude o pár rokov na takej úrovni, že ich ani nebudeme skladať z oči a bez internetu nepodojdeme ani do obchodu... demencia