už tu bola jedna kauza kde odpočúvali Mikyho a bola tam očividná korupcia a nič sa nestalo. Ja fakt nechápem čo bráni polícii aby takýchto ľudí pozatíkala. Či už podnikatelov alebo politikov
nič sa nezmení, nepodniknú sa proti nim žiadne kroky.... odvolali síce tú Bubeníkovú, ale prirovnala by som to k zbaveniu sa najslabšieho článku - snažia sa nás opiť rožkom a my sa, samozrejme, necháme
Slovenská nátura je už daná, aj tak budú stále voliť tých istých, už tu bola nahrávka s Ficovým hlasom a jeho volebné preferencie sa po tomto ešte zvýšili, inak táto kauza je veľmi rozsiahla lebo sú v nej zapletení všetci, Fico nech sa nevyhovára že bol v opozícii keď ho meno sa tam spomína 144 krát, všetci kompletne všetci čo tam sú by mali odstúpiť, mal by im byť zhabaní majetok a mali by ísť natvrdo sedieť do basy, ale ako to už v tejto banánovej republike býva, pomaly a potichučky sa to pozametá pod koberec a tým to hasne....
@depropex to nemal byt picung , len prehnane pomenovanie toho co si o tom urcite mysliete ,(vychadzam z tej debaty predtym) teraz by sa aj fakt zislo to co ste tam spominali hm.
@3mm pretože je to prosperujúca spoločnosť a tie treba na Slovensku potápať do sračiek kdekolvek sa len dá...okrem toho osobne poznám hovorcu, je to mudry, inteligentny a rozhladeny clovek za ktoreho by som dala aj ruku do ohna
@mm47 ...No stali by sme, keby prevazna vacsina obyvatelov SVK nebola posrata...
Ako som davnejsie avizoval, skontaktoval som rozne skupiny a snazil sa dat dokopy ludi. No cim viac som sa v tom vrtal, tym viac som sa stretaval s neochotou, strachom a zbabelostou
Ak sa aj nasli medzi vami nespokojni jednotlivci, len malo z nich malo aspon minimalnu ochotu nie len kecat, ale aj konat...
No komu niet rady, tomu niet pomoci.
Svoju buducnost na slovensku nevidim. Teda sa mozem zachovat, ako spravny slovak a kaslat na to, co sa v tom state deje
Ak si demokratickou volbou naseriete na hlavy este viac, tak Vam to len a len prajem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
inak dnes sme chceli so spolubyvajucim pustit si na telo a zakazdym ked povedia slovo gorila, vypit poldeco
nič sa nezmení, nepodniknú sa proti nim žiadne kroky.... odvolali síce tú Bubeníkovú, ale prirovnala by som to k zbaveniu sa najslabšieho článku - snažia sa nás opiť rožkom a my sa, samozrejme, necháme
A najhoršie na tom je to že veľa voličov-ofčanov to má ťažko na saláme a budú voliť stále tých istých hajzlov
» docs.google.com/document/d/1I_r...
@side3 ja som sa nikdy nehádal bez toho že by do mňa niekto rýpal.
Ale je mi ukradnutý, aj s jeho názormi, končím diskusiu lebo vidím že stále si niekto myslí že vie čo si ja myslím a aké mám názory.
mm47 :
ps : to ako si vykladáš to čo som napísal môže byť dosť odlišné od toho ako to je.
dovi
sak len tak konstatujem , ale povedz ze nemas vacsiu naladu s tym nieco robit ako vtedy.
Uz by trebalo fakt pokial sa toto nevysetri a nespravia sa opatrenia.
@side3 niee
bolo by celkom pekné keby to konečne trošku slovákov prebralo a pri voľbách by to stranám ako smer, sdku a spol spočítali, ale silno pochybujem
Ako som davnejsie avizoval, skontaktoval som rozne skupiny a snazil sa dat dokopy ludi. No cim viac som sa v tom vrtal, tym viac som sa stretaval s neochotou, strachom a zbabelostou
Ak sa aj nasli medzi vami nespokojni jednotlivci, len malo z nich malo aspon minimalnu ochotu nie len kecat, ale aj konat...
No komu niet rady, tomu niet pomoci.
Svoju buducnost na slovensku nevidim. Teda sa mozem zachovat, ako spravny slovak a kaslat na to, co sa v tom state deje
Ak si demokratickou volbou naseriete na hlavy este viac, tak Vam to len a len prajem
S pozdravom,
-N-