Počúvate gospel? Viem, že v súčasnosti je veľa mladých ľudí, ktorí majú radi iné žanre hudby, ale ja som si gospel zamilovala, ale nepoznám veľa interprétov. Koho by ste mi odporučili?
hmm.. ja mam gospel velmi rada ale ja skor pocuvam take cernoske gospelove a spiritualne songy.. ale napriklad aj taku christian rock kapelu ako Skillet - to je v pohode . a v sobotu si nikdy nenecham utiect polton a tam su v pohode slovenske songy niektore .. tak si kukni to a tam najdes nejakych interperetov
@2 Polton je gospelová hitparáda... Myslím... ja sa tomu až tak nevenujem, ale keďže chodím na cirkevnú školu, aj nechtiac, ho počujem doť často,... ale nevadí mi t ... sú to pekné pesničky
nie nie.. to je taka relacia na stv 2 o slovenskej gospelovej hudbe..to davaju v sobotu okolo dakej druhej ale menia to dost casto tak si to treba vystriehnut v programe..
ak chces mam nejaky ten zoznam.......len napis TS.....zo slov. Sluzobnici najvyssiehoo, Richard Čanaky, Timothy, Janais...a este a zo svet. Flyleaf, Underoath, P.O.D...atd...Toby MAc
aha lumeňáci min rok na lumene bolo super... najlepší boli delirous a ich songy, odporúčam moc... pesničky our god reigns a ešte jedna bola úplne namakaná ale nespomeniem si teraz
no jasne ze pocuvam, a ako pisal @dad0 tie skupiny su fakt dobre. Timothy, Richard Canaky, Treti den, Kriziaci, Saleziani...a este si vypocuj hudbu ktoru robi Tim Hudges, je to fakt skvela hudba
a minule som videla aj polsky gospel, taky muzikal, Tues Petrus
wow, netusila som, ze gospel je taka pekna hudba. tu prvu pesnicku nam hravaju aj v kostole, ale tam ma nejak neoslovila. ta druha je fantasticka , a to vravima aj naprike tomu, ze mojimi naj stylmi su punk rock alebo art rock
@kejdy77661 ...ak mas rada nejake raznejsie, tvrdsie zanre huudby, tak sa da zohnat christian rock, punk dokonca aj metal...budem sa opat opakovat...ale z tohto zanru si vyklikaj Flyleaf alebo POD, Underoath....
prid na Volnost na Nevolnom.....budu tam skupiny ako The Steels, Christallinus, timothy, eSPé alebo Timon.....a sama si vyberies, ktorá sa ti bude pacit
@pelly vieš čo bolo úplne úžasne fakt..síce blblo počasie, ale to na atmoške vobec nič neubralo Ja som sa tam cítila veľmi dobre, ked chces, napis mi TSku
no moje srdcovky cu casting crowns to je zo zahranicnej a a zo slovenskej jerichove truby...to su moje lasky...ale je vela skvelych...napriklad nwsboys kriziaci treti den riso canaky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Tiež Ti odporúčam Timothy a Janais ako @dad0 . No a samozrejme skupina Naveky amen A ešte Rieka života. Mám veľmi rada od nich túto pesničku:
Zo slovenských mám rada Timothy...no taká "naj" je pre mňa Casting Crowns.
Ale je veľmi veľa krásnych slovenských a anglických, ale spomenúť si na ne je pre mňa prílišná záťaž
Ja som si ešte spomenula na tieto:
no jasne ze pocuvam, a ako pisal @dad0 tie skupiny su fakt dobre. Timothy, Richard Canaky, Treti den, Kriziaci, Saleziani...a este si vypocuj hudbu ktoru robi Tim Hudges, je to fakt skvela hudba
a minule som videla aj polsky gospel, taky muzikal, Tues Petrus
aaaa kto ide na Lumen tento rok?
@gegge a @daydreamer ...Tiež pekné pesničky.