@4 mám taký pocit že ani jedna s týchto skupín neni goth a kde si nabral že HIM ich počúvam už asi 7 rokov a v živote som ešte nepočul žeby to bol goth, to si kde nabral? to je rock! ich osobitný štýl, nehádž ich prosím ťa do jednej kocky, urob si v tom jasno a použi wikipediu alebo radšej nie tam sú nekedy tiež sprostosti popísané
tak to už nie je got ale gothic metal, gothic meta vychádza z doslova gothici preto majú väčšinou také kresťasnké texty, kdež to goth ako taký vychádza z niečoho úplne iného, väčšinou tie "gothické" skupiny ako napr the 69 eyes vychádzajú akurát zo smiešneho image a nezmyselných textov akože sa dosť pokomerčneli
mno tak to ti tiez nwm powedat, mozno sa to snazia nejak zmodernizovat, ale stale nemaju na tu staru klasicku goth hudbu, len tam pridavaju nejake nastroje a stale sa im to nedari, lebo vyjde z toho nakoniec metal
@titalok goth nemá nič spoločne s tou gothikou ako gothickým slohom z neviem akého storočia alebo taký batcave niekomu niečo hovorí?
@darkgoth ty si načiso pomýlený ak som ťa dobre pochopil, emillie určite nieje industrial to je skvor take viktoriánske brnkanie a spievanie mam jej diskografiu
@15 mozes mi opisat nejak gothicu tak aby som ju mohol chapat?? ale ak mi chces toho powedat wiac tak pls do TS-ky, ja si to potom precitam, tak zatial sa majte
Neplette si pojmy.
Gotika bolo krasne umelecke obdobie kedy vznikali majestatne a nadherne stavby, a goth,gothicmetal atd. je banda deti snaziaca sa hrat hudbu.
23: ani si neuvedomuješ aké neskonale jebnuté je, keď niekto ako argument použije "blablabla".. ale vlastne dík že za mňa dokazuješ čo si zač, ušetril si mi robotu.
@sculptus o ho ho kľudne mne je to fuk že ma máš za debila vieš ako ma o serie ja nesom ten kto o goth subkultúre tvrdí to čo si napísal ty, tak si daj pohov, lebo o tom vieš pekné vieš čo
Kokos schizofrenik ty si nieco fajcil alebo pil?
Citas si vobec co som napisal? Nemam ta za debila pre krista, ani ma nezaujima co tvrdis subjektivne o goth pseudokulture.
A co ja mam s tym ze o tebe viem pekne "vies co" a preco by som sa nemal ozyvat?
Toto je forum a ma sa tu diskutovat, nie?
Teda vlastne z tvojej strany som zatial moc diskusiu nepobadal, iba same bla bla a ho ho. Tak co uz no.
A to bohuzial nema nic spolocne s tym, co o tebe viem.
Hmmm...síce som to len rýchlo prebehla, ale mám pocit, že schizofrenik je tu jediný, kto vie že o čo tu ide.
Tak goth hudba...goth rock, deathrock, darkwave, horror punk, post-punk, ..tak rôzne...ale určite nie metal...
kapely..hmmm..Siouxsie and the Banshees, Skeletal Family, Cinema Strange, Bauhaus, Nosferatu, Specimen, Rosetta Stone, Corpus Delicti, The Wake, The Damned...a kopec a kopec a kopeeeeec iných
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
2. Delain
3. Epica
4. Evanescence
5. HIM
6. Lacuna Coil
7. Lake of Tears
8. Mackbeth
9. Mortal love
10. Nightwish
11. The 69 eyes
12. Bloodbound
13. Tarja Turunen
14. Eluveitie
15. XIII stoleti
16. Emilie Autumn
17. Rhapsody
18. Sirenia
19. Theatres des Vampires
20. Tristania
21. Within Temptation
22. Xandria
Siouxsie and the banshees
Sisters of mersy
Bauhaus.....
si to nepleť z gothic metalom lebo cradle of filth tam nespadaju to je už iná gothica
kopa detí ani vlastne nevie o čom je goth ale to tu budem zbytočne riešiť
jednoducho metal je metal a goth je goth
a industrial si neskúšal?
@darkgoth ty si načiso pomýlený ak som ťa dobre pochopil, emillie určite nieje industrial to je skvor take viktoriánske brnkanie a spievanie mam jej diskografiu
to skvor toto:
no to je dufam dosť
» sammael69.blog.cz/0802/old-school...
» about-goth.blog.cz/0812/gothic-a-s...
ten druhý článok som ešte nečítal
Gotika bolo krasne umelecke obdobie kedy vznikali majestatne a nadherne stavby, a goth,gothicmetal atd. je banda deti snaziaca sa hrat hudbu.
@sculptus blablabla motá si to tu niekto?
Citas si vobec co som napisal? Nemam ta za debila pre krista, ani ma nezaujima co tvrdis subjektivne o goth pseudokulture.
A co ja mam s tym ze o tebe viem pekne "vies co" a preco by som sa nemal ozyvat?
Toto je forum a ma sa tu diskutovat, nie?
Teda vlastne z tvojej strany som zatial moc diskusiu nepobadal, iba same bla bla a ho ho. Tak co uz no.
A to bohuzial nema nic spolocne s tym, co o tebe viem.
Tak goth hudba...goth rock, deathrock, darkwave, horror punk, post-punk, ..tak rôzne...ale určite nie metal...
kapely..hmmm..Siouxsie and the Banshees, Skeletal Family, Cinema Strange, Bauhaus, Nosferatu, Specimen, Rosetta Stone, Corpus Delicti, The Wake, The Damned...a kopec a kopec a kopeeeeec iných