Celkom v pohode, ale na tu neprekonatelnu atmosferu Gothic 1-ky to nema V dvojke su otravne tie pasaze v starej kolonii a navyse je hra po nainstalovani datadisku Night of the Raven, dost tazka, ziadne relaxacne hranie > Inak povodna hra mi prisla najlahsia za maga
obidva diely boli zo zaciatku perfektne no ku koncu mali obidva diely velmi predvidatelny koniec, behanie po mape bola nuda kedze takmer nikto na vas nemal, posledne 2 kapitoly absolutne bez vedlajsich uloh a zo zaciatku vyborna atmosfera sa kamsi vytratila.. skoda
ja osobne som este nehrala 3, ale pozerala som na nete obrazky a ked som videla skretov, tak mi bolo zle a ja som myslela, ze otrasnejsi ako v 2 uz byt nemozu, ale najhorsie je na celej hre podla mna to, ze za kazdu dosiahnutu uroven dostanete len 10 vedomostnych bodov, za ktore sa mozete zlepsovat v magii alebo v zbraniach, ale niekedy sa vlastne na zlepsenie o 5% musite vysolit 10 tazko zarobenych bodov, a ked vybijete vsetko, na co mate a ste schopni zabit, uz nemate odkial cerpat zkusenosti, vysledok celej hry je taky, ze ste taki slabi, ze nemate ani na obycajneho chnapavca alebo na kostlivca ci skretskom psovi, nehovoriac o tom, ze v 4. kapitole mate pozabijat vsetkych drakov, ktorych obklopuju kopy jasteranov, a este k tomu sa mate dostat do hradu, ktory obklopuje hromada skretov, a ked sa k tomu vsetkemu ma pridat vsetku haved, ktora beha po celom khonirise a v celom hornickom udoli, vratane trolov, golemov pod., a nemate ani peniaze, lebo sa logicky chcete zdokonalovat v boji a na trofeje nemate body, teda ich menozete predat, ja som sprvu hrala bez kodov, ale potom moja naj kamoska nasla stranku, kde su vlastne vsetky kody, ktore mozete uplatnit v g 2 a tak som ich zacala pouzivat, sa ozvite na cislo 466495680 a vam to poslem, staci ak stlacite B potom napisete marvin a zasa B objavi sa napis marvin mode a stlacite F2 a objavi sa konzola a mozete pisat, to co je na tej stranke,(ja som si tie kody vytlacila), potom mi dajte vediet, ked ste nejake pouzili, ale sranda je aj s kodmi, lebo ked by ste si chceli privolat svate kladivo na zabitie magickeho golema(na inych plati obycajny mec) zmizne z klastora a objavi sa pred vami, a ked pridete do klastora a pojdete do podzemia a pojdete do jednej chodby z troch(v jednej su dvere do spizu a do pokladnice a druhe k nagovi neorasovi) co tam su, pridete k razcestiu a vy pojdete dolava, najdete garwiga a ked ho oslovite, povie vam ze zmizlo kladivo , alebo aby ste sa nemuseli trepat az ku kruhu, kde dragomir stratil kusu(quest dragomirova kusa)a ked mu ju donesiete, nauci vas narabat s kusou, ale aj tak, ked pojdete ku kruhu najdete ju tam, aj ked ste si ju privolali mozete si privolat mece, luky, kuse, zbroje, runy, ale vzdy musite dat insert ako privolat, a este jedna pikoska na zaver: s F8 mozete lietat, ale len ak mate zapnuty marvin mode, odkedy pouzivam kody, som presla cely g2 a ked som zabila nemrtveho draka, bola som prekvapena, ake to bolo lahke, stacili 3 zvitky zniceni nemrtveho a lezal na zemi kuknite album, ten obrazok je tesne pred odchodom do irdorathu, ale pozrite si tabulku, na tie hodnoty, odolnost je na najvysej urovni, lebo mam na sebe najlepsiu zbroj v celom g 2t.j. stara rytierska zbroj, a aby som nezabudla, pomocou kodu si mozete menit gildu, do ktorej patrite, napr. ako ja: stala som sa ucnom u bospera, aby som mohla vstupit do domoobrany, a potom som sla na onarovu farmu a tesne pred nou som si dala F2, edit abillites(neviem ako sa to pise ale konzola pozna tento kod, takze staci aby ste napisali e a ona dokonci a dajte ab a ono dokonci) potom dajte enter a objavi sa tabulka s vasimi schopnostami a uz staci, aby ste dali g ako guild 0 a ste nezavisli a tak mozte vlastne do vsetkych gild, mozte byt mag, paladin, domoobrana, novic, zoldnier, drakobijca, ale mozte byt aj mestan, aka gilda je ktore cislo si pozrite na tej stranke odporucam si to vytlacit jak ja a mate to vzdy pri sebe a vedomostne body su lp(zrejme to bude logic point) odporucam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
pre mna je to stale jedna z najepsiech hier co zatial vysli...
len skoda ze trojku tak posrali
a ked dat insert gold privola vam mesec s 1000 zlatymi alebo ked ho rozblaite stratite 100 skusenosti