Chlapce zlata, zobud sa absolutne nevies o com gothica je a ak si myslis, ze je to teraz cool a ak sa tym budes prezentovat budes cool tiez, alebo ze vsetci spadneme na zadok aky si ty extra temny, tak sa mylis
The 69 Eyes to sú tí na tej fotke? no doteraz som o nich nič nepočula a už podľa fotky viem, že ani nemusím. Vyzerajú tak.... ani neviem ako to nazvať ako keby ani nevedeli o čom je goth, vyzerajú ako úplny opak goth skupín :/
zvláštne ako doteraz nebolo až tak počuť o goth a ako sa zjavila skupinka ľudí nazvaných "emo" zrazu sa začína hovoriť aj o goth. A čo je horšie dúfam, že nevznikne niečo ako "emo goth" lebo to už nám nezostane nič iné len nechápavo krútiť hlavou...
horšie je že neznalci zaraďujú goth do emo alebo naopak ale ale ach načo sa tým zaoberať?
The 69 Eyes boli dobrí kedysi ale nejako moc skomerčneli
keď sa bavíme o goth hudbe tak niečo také ako Bauhaus, Sisters of mersy, Siouxsie And The Bansees, spadá tam aj starý The Cure a tí čo tvrdia že nie tak o ich histórií veľa nevedia, Potom niečo take ako cruxshadows a mnoho iných novodobých, to sú skupiny ktoré sa javia ako true goth, to ostatné je akurat taká pekná pretvárka a samozrejme aj fanúšici ktorí to tam radia ale to je fakt na dlho
nechcem sa tu na niečo hrať ja len ozrejmujem situáciu lebo chalan tu zakladá fórum o gothickej hudbe a sám ani nemá poňatia o to čo to ponáša. to ako keby nejake EMO založilo fórum o Punku a spomenulo by nejaku mega punkersku skupinu greenday, asi to mi to primomenulo
aha a co take od nich prebrali crematory a type o neg? obliekanie asi nie. podla mna je goth skor styl nez druh hudby. styl pouzivany aj v doom metale a black metale atd...
skus pocuvat napr.fields of the nephilim alebo christian d. a zistis,v ziadnom pripade sa nemam chut hadat . black a doom metal nema s goth nic spolocne az na par kapiel co si privlastnili nejake goth prvky.
tak potom nevidis rozdiel medzi ciernou a bielou ale to je jedno . asi ziadnu goth kapelu potom nepoznas lebo rozdial je a to poriadny.mas net tak si to zisti a rozdiel medzi BAUHAUS a DARK THRONE je 8) inak na usne 8)
tak to sme sa zle pochopili,hej niektore kapely v obliekani su dost podobne ale mna image nezaujima tak to neriesim a temy su ine goth je o melancholii.
Ma normalne nasral ten co toto zalozil. Este sa hadat bude ze Evanescene a Nightwish su gotika ne? To je leda tak symphonic metal a nie gotika. Gotika by na nho bola prilis zlozita aby ju dokazal pocuvat. Fakt zboznujem ludi co o sebe trebars tvrdia ze su totalny punkaci a vysvitne ze pocuvaju daky My Chemica Romanec ci co to je.
podla mojho nazoru su 69eyes goth len v tych starsich albumoch, posledny album je nejaky makky...nie zly, ale na ich styl prilis popovy...najlepsi album od nich je wasting the dawn a live vyberovka(zaznam koncertu) hollywood kills...
goth je príliš zložitý na to aby sa o ňom dalo normálne kecať, goth je hlavne o hudbe ako som spomínal a o melanchólií gothic metal s gothom nema spoločné skoro nič, metalista a goth? tak medzi nimi je až dosť cititeľný rozdiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ktoré skupiny považuješ za goth tak všeobecne?
skus si tento web preštudovať tá holka ma celkom dobré články
tá kapela s emo-punk-metal-street boys image má byť gotika? ty máš 17 rokov???
Už len keď sa pozrieš na ten ich image musí ti byť jasné kto je cieľová skupina konzumentov tej kapely.
Akože doteraz som o nej ani nepočul.
A ako tu už bolo povedané-čo to je vlastne podľa teba gothic štýl?A aké iné kapely ho ešte reprezentujú??
a pre zakladateľa: sorry chlapče ale javíš sa ako pravý pozer goth
» www.club-pi.at/index.php?aid=2...
Riesite tu pi4oviny. Je jedno co pocuvate, ide hlavne o tu komunitu. Treba chodit na akcie.
zvláštne ako doteraz nebolo až tak počuť o goth a ako sa zjavila skupinka ľudí nazvaných "emo" zrazu sa začína hovoriť aj o goth. A čo je horšie dúfam, že nevznikne niečo ako "emo goth" lebo to už nám nezostane nič iné len nechápavo krútiť hlavou...
The 69 Eyes boli dobrí kedysi ale nejako moc skomerčneli
keď sa bavíme o goth hudbe tak niečo také ako Bauhaus, Sisters of mersy, Siouxsie And The Bansees, spadá tam aj starý The Cure a tí čo tvrdia že nie tak o ich histórií veľa nevedia, Potom niečo take ako cruxshadows a mnoho iných novodobých, to sú skupiny ktoré sa javia ako true goth, to ostatné je akurat taká pekná pretvárka a samozrejme aj fanúšici ktorí to tam radia ale to je fakt na dlho
nechcem sa tu na niečo hrať ja len ozrejmujem situáciu lebo chalan tu zakladá fórum o gothickej hudbe a sám ani nemá poňatia o to čo to ponáša. to ako keby nejake EMO založilo fórum o Punku a spomenulo by nejaku mega punkersku skupinu greenday, asi to mi to primomenulo
skuste ked uz goth tak-BAUHAUS,DIARY OF DREAMS,FIELDS OF THE NEPHILIM a THE SISTER OF MERCY...TOTO LEN TAK ABY GOTH BOLI GOTH .
goth je goth a prvky preberaju metalove kapely od nich vid CREMATORY atd
inac kedy vznikol goth? vie niekto?
som rad ze sme sa aspon kus zhodli8)
Stay METAL!!!
a evanescence a nightwish URCITE nie su goth...