Fantóma opery zoženieš v najbližšom väčšom kníhkupectve.
V prípade že nezoženieš, a že tvoja sesternica nemá vycibrený vkus tak smeruj do oddelenia bestsellerov a kúp prvú knihu s "temnou" obálkou. najlepšie takú, kde sú pery s krvou tečúcou z kútika
@iwanushqa ja som to síce nečítala, ale raz som to videla v kníhkupectve, v takej krásnej väzbe, že ak by som mala vtedy pri sebe peniaze, tak asi podĺahnem a kúpim si to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
co si myslite o tomto?
» www.google.sk/#hl=sk&q=ma...
@barbinecka hm...to co si sem hodila link vyzera zaujimavo...
len neviem, de to zohnat
V prípade že nezoženieš, a že tvoja sesternica nemá vycibrený vkus tak smeruj do oddelenia bestsellerov a kúp prvú knihu s "temnou" obálkou. najlepšie takú, kde sú pery s krvou tečúcou z kútika
a Drakula je vhodný
a Draculu dostala od rodičov na 13 narodeniny
@cjubou no hej, ale dik, Iwanushqa mi uz poradila
hm, tak nič,lebo mňa čosi napadlo, ale to by bolo pre trochu nižšiu vekovú kategóriu
Vampiráti
Z modernejších vecí odporúčam Marcusa Sedgwicka, neuveriteľne atmosférické, Knihu mŕtvych dní som prehltla aj so záložkou od prvej vety.
A Poe! Nikomu inému nenapadol Poe? (síce ten skôr poviedky, ale to myslím že nevadí