"Som presvedčený, že zvlášť v posledných storočiach nejde o žiadne omyly, naopak politika sa odvíja podľa presných scenárov, nič sa nedeje náhodou, aj to najhoršie ako vojny. Vždy je o víťazoch rozhodnuté dávno predtým. Rovnaké banky podporovali toho, kto
"Som presvedčený, že zvlášť v posledných storočiach nejde o žiadne omyly, naopak politika sa odvíja podľa presných scenárov, nič sa nedeje náhodou, aj to najhoršie ako vojny. Vždy je o víťazoch rozhodnuté dávno predtým. Rovnaké banky podporovali toho, kto ich rozpútal, a vyjednávali s tým, kto bol napadnutý. Dohodli sa, čím budú platiť, až im budú posielať zbrane. Beh sveta riadia tieto vysoké nadštátne kruhy, tzv. Ilumináti alebo osvietenci, a tiež sväté rády a lóže až po mystické-okultné organizácie," ajkeď jeho hudba je ajtak na p.ču
Nedá sa proti tomu nič spraviť, lebo ludia majú v rukách len reči a žiadne dôkazy.
Ja osobne nie som o existencii Iliminati presvedčný, aj ked to nvylučujem...
Informáciu z prvej ruky nedostaneme, lebo keby sa niekto kto nie, že si myslí, ale VIE a dokáže svoje tvrdenia podložiť, rozhodol otvoriť hubu, zabijú ho skôr ako by to stihol....
Takže ostáva nám len veriť, že to nebude celé pravda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Gott asi vstal v ten den hore ritou
Ja osobne nie som o existencii Iliminati presvedčný, aj ked to nvylučujem...
Informáciu z prvej ruky nedostaneme, lebo keby sa niekto kto nie, že si myslí, ale VIE a dokáže svoje tvrdenia podložiť, rozhodol otvoriť hubu, zabijú ho skôr ako by to stihol....
Takže ostáva nám len veriť, že to nebude celé pravda.
zu dem thema -