Ahojte Začínam behať a obzerám sa po nejakých lacnejších gps hodinkách, nemusia to byť hneď garmin z tej najlepšej rady... pozerala som dáke ba ebay, ale moc sa do toho nevyznám, tak že sa radšej opýtam. Nič za to nedám a verím, že sa tu nájdu nejakí n
Pre začiatočníkov sú v pohode, aj pokročilí ich využijú. Sice nemajú priamo zabudované GPS ale majú špeciálny senzor na hrudnom páse ktorý po kalibráci meria veľmi presne.
Podľa mňa ti ešte netreba nič extra.
Poprípade ak ti nejde prioritne o meranie tepu a chceš si merať iba čas rýchlosť a vzdialenosť stačí ti stiahnuť app do mobilu ak používaš android alebo iOS...či už nike running alebo ja využívam runkeeper, endomondo, je ich viac...Dáta sa ti po behu stiahnu na tvoj profil na web stránke a máš to všetko krásne prehliadne aj mapku kde si presne behala ..
Najprv zisti či ťa ten beh bude vôbec baviť ..Na tvojom mieste by som ešte neinvestoval ale keď už tak potom tie čo som ti poslal ..
@miri33 ja uz nejaky casw beham a appky som pouzivala ale nehce saw mi behat s velkym mobilom... a takto to mam pohodlne hodinky a ipod shuffle a idem... tak dakujem za radu
@miri33 este by som sa ta chcela opytat ci tie hodinky dokazu merat vzdialenost alebo len s tym pasom... pozerala som si aj parametre ale nevycitala som z too
Hodinky same o sebe nevedia merať, kedže nemajźu zabudované GPS. Musiš mať ten senzor ktorý je na hrudnom páse. Ale ak si nechceš merať tep, tak kľudne ten senzor môžeš dať dole a je k tomu ešte taký maly "nadstavec" na ktorý ho dáš a pripneš si to na kraťasy alebo botasku a beháš ...
Ak by si chcela hodinky s GPS tak tie také lacnejšie su od tých 160e a vyššie. Čo na začiatok ti je zbytočne ..Ja som mal niekedy Suunto ambit 2 black s gps, kt. majú kopec funkcii na behanie no nevyužil som ich dostatočne tak som ich predal, a to behám niečo cez 2 roky ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
» www.mall.sk/damske-hodinky/...
Pre začiatočníkov sú v pohode, aj pokročilí ich využijú. Sice nemajú priamo zabudované GPS ale majú špeciálny senzor na hrudnom páse ktorý po kalibráci meria veľmi presne.
Podľa mňa ti ešte netreba nič extra.
Poprípade ak ti nejde prioritne o meranie tepu a chceš si merať iba čas rýchlosť a vzdialenosť stačí ti stiahnuť app do mobilu ak používaš android alebo iOS...či už nike running alebo ja využívam runkeeper, endomondo, je ich viac...Dáta sa ti po behu stiahnu na tvoj profil na web stránke a máš to všetko krásne prehliadne aj mapku kde si presne behala ..
Najprv zisti či ťa ten beh bude vôbec baviť ..Na tvojom mieste by som ešte neinvestoval ale keď už tak potom tie čo som ti poslal ..
Ak by si chcela hodinky s GPS tak tie také lacnejšie su od tých 160e a vyššie. Čo na začiatok ti je zbytočne ..Ja som mal niekedy Suunto ambit 2 black s gps, kt. majú kopec funkcii na behanie no nevyužil som ich dostatočne tak som ich predal, a to behám niečo cez 2 roky ..