Ahoj, poradil by mi tu niekto ako sa dava do PC lepšia graf karta? Aby keď som hrala csko mi išiel obraz úplne plynule ako sa to kupuje, akú mám kúpiť a ako to tam "dať"? Dám fotky do albumu
Už som si v PC a ntb párkrát vymieňal grafickú kartu, a odporučil by som ti, že vymieňaj grafickú kartu, ak sa do toho poriadne rozumieš. Ak nie, skús nájsť po okolí nejakého človeka, čo sa do počítačov rozumie, určite by ti pomohol
Tu by trebalo vedieť akú máš celú zostavu komponentov. Možno máš peniaze aj na GTX 1080, ale napríklad so slabým, starým procesorom by si ani nevyužila potenciál takejto grafickej karty. Možno máš málo RAM. Len tak streliť hocijakú grafickú kartu je hlúposť.
Stiahni to Speccy a z toho screen ako píše vyššie.
Ak chceš zahrať CS 1.6 bude stačiť aj 20eurova grafika z bazošu lebo procesor ti to potiahne v pohode ale ked chceš zahrať aj cs go tak odporučam kupiť nejaku GTX 650 za 40
Ak chceš zahrať CS 1.6 bude stačiť aj 20eurova grafika z bazošu to potiahne v pohode ale ked chceš zahrať aj cs go tak odporučam kupiť nejaku GTX 650 za 40
@prasaman Ono vieš to že karta ma pred nazvom i5 neznamena že je dobrá i5 650 je 2 jadrovy procesor čo ledva je procesorom nie ešte zároveň aj grafickou kartou
@freedef nie paráda ďakujem, to stačí a ešte sme rozmýšľali ze ten PC dáme takému ujovi, on povedal niečo ako ze ma nejaké grafiky a ze by sa skúsil na to pozrieť. To ale teda asi nemá význam ci? A idem si nový noťas kupovať, v tom už bude dobra grafika ci tam tiež tu vec treba dokúpiť?
Ak ujo ma dobré grafiky tak prečo nie záleží stále na cene akú za ne dá. Ak máš peniažky na zvyš tak radšej kúp nový pc ako dávať peniaze do starého ak sa nevyznáš do skladania si pc .
No podľa toho koľko máš peňazí Noťas na hranie sa neoplatí kupovať ...
Tak tú novú grafiku do starého pc by som neriešil, rovno kúpiť celý nový pc, alebo NB ako si písala že budeš kupovať. Samozrejme, ak si kúpiš herný NB tak ti to utiahne cs:go úplne v pohode, napríklad tento by som ti vedel odporučiť » www.hej.sk/notebook-acer-a...
a csgo by ti išlo úplne bez problémov, tak isto aj iné hry,ale neviem akú máš cenovú hranicu.
Každopádne ak by si kupovala z hej.sk, tak môže využiť zľavu » www.zlavove-kody.sk/hej-sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
( » www.piriform.com/speccy)...
Stiahni to Speccy a z toho screen ako píše vyššie.
alebo aj » pc.bazos.sk/inzerat/6849736...
No podľa toho koľko máš peňazí Noťas na hranie sa neoplatí kupovať ...
» www.hej.sk/notebook-acer-a...
a csgo by ti išlo úplne bez problémov, tak isto aj iné hry,ale neviem akú máš cenovú hranicu.
Každopádne ak by si kupovala z hej.sk, tak môže využiť zľavu » www.zlavove-kody.sk/hej-sk/...