Nazdar vsetci pozna niekto nejaky graficky program s ktorym sa da trocha zabit nuda? ... som proste grafik a programi ktore bezne pouzivam napr.: Photoshop, Illustrator, Flash, Corel atd su sice spickou svojej triedy ale uz by som rad skusil nieco nove ..
pekna a užitočna animacia hmm, ked si grafik tak by si mal vediet ze cinema 4D a 3Ds max su graficke programy na profesionalnej urovni. Co by si chcel viac? Uz trochu vyššie je tu len maya a ta na pobavenie ti nestoji zato. Nenaucis sa v nej pracovat ani za 3 roky. A ak ta zaujmaju rychle a uzitocne animacie, tak tie sa prave robia v tychto grafickych editorov co si spominatl t.j. Cinema 4D a 3Ds max a spolu aj s mayou. Cinema 4D doporučujem rovnako ako aj 3Ds max su stvoreny na tvorbu i tych najnarocnejsich projektov v oblastiach architektury designu, filmu a TV produkcii. Co sa ti na tom nepaci fakt to neviem, su to profesionalne programy.
A ked sme uz pri tom. Peknu a uzitocnu animaciu si nevycucas len tak z prsta po "zabavke" na zabytie nudy v tychto programoch. Treba byt trpezlivy treba sa to vediet naučit robit a co najlepsie a kvalitne.
nooo diky chlapy ... pappkin to je vsetko samozrejme pravda co si povedal ani by ma nenapadlo spochybnovat programy ako Cinema alebo 3Ds max lebo na to ani nemam .. len ja som chcel skor programy ktore niesu zamerane cisto len na 3D grafiku ale ako napriklad flash len nejaka obdoba flashu ktora sa tvori na tvorbu nejakych tych dekoracii ak davaju nejaku uputavku na nejaky film a pekne im to tam vykresluje ... nemyslel som kompletnu 3D animaciu ako nejaky animovany film alebo nieco take .. ak sa tam pouzivaju tieto programy tak to ma teda prekvapuje ... a dakujem za nazory .. nepisal som sem aby mi niekto opravoval gramatiku alebo ma buzeroval ... este raz diky .. majte sa pekne
@castro no jasne, by si sa cudoval co vsetko sa da robit s 3D grafickym editorom, dá sa toho vela no treba vediet s tym pracovat. No ked si myslel take kratke shoty alebo tie "dekoracie" co si spominal tak kludne sa to da pekne aj spracovat vyrobit v Adobe After effect no je to zlozity komplexny nastroj, no taktiez s nim robis filmove efekty no to je uz vedlajsie. Takze ak chces tvorit tie "dekoracie" tak vyskusaj Adobe After Effect.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A ked sme uz pri tom. Peknu a uzitocnu animaciu si nevycucas len tak z prsta po "zabavke" na zabytie nudy v tychto programoch. Treba byt trpezlivy treba sa to vediet naučit robit a co najlepsie a kvalitne.
Super program na 3D