@musee Jasne je ale jeho cena sa da zrovnat s macom ktory ma v sebe nejaky suchy procesor core 2 a 512 graficku a display tak 11".Ja velmy dobre viem čo to je za OS použivame v škole Imac-ky takže mam stym skusenosti velmy velke ale nemam na niečo take prachy . Takže nič od applu zatial nechcem
@musee no tak ale za normalny NB od applu nedam do 1000€ .Proste ja chem windows robi sa mi na tom lepeši ako na macu .
@edisek Nevieš čo pišeš . Si zmagoreny z toho svietiaceho jablčka ? Keby som mohol čakat tak pošetrym aj na taky počitač o ktorom v applu ani nesnivali . Ale nemam prachy !!
ja osobne by som dala prednosť Dellu alebo Lenovu a keď už poriadnú grafiku a nebojíš sa investovať, tak nejaký herný notebook od alienware (podľa mňa má do seba viac ako apple, na ktorom som robila)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Predaj skončil
Vyberte si prosím podobný tovar z rovnakej kategórie
takže na alze ho nekúpiš
skús si vybrať z tohto
v tej cene ako si sem dal ty by som bral asi tento
» www.alza.sk/lenovo-ideapad-...
@6 tak bolo by fajn keby si to upresnil ale pohoda, jahoda
Každopadne diky chalani ale vaše rady mi moc nepomahaju
DELL Inspiron 7720
GPU: GT650m GDDR5 2GB
CPU:2,3 - 3.2 TurboBoost
RAM: 8GB DDR5
HD 1.5 TB
monitor: 17.2 ( 1980 x 1080 ) FULL HD
Odporucam zohnat s cziech, je tam vacsi vyber a je aj o cosi lacnejsi
s tohto obchodu som ho objednal :
» www.czc.cz/dell-inspiron-7...
posetri min. na MBPro 15" nech mozes v klude a lahko pracovat
inak ani neviem, sa rovno spytam, ake grafiky davaju jablckari do tych svojich masin ?
@edisek Nevieš čo pišeš . Si zmagoreny z toho svietiaceho jablčka ? Keby som mohol čakat tak pošetrym aj na taky počitač o ktorom v applu ani nesnivali . Ale nemam prachy !!
Snivaju windowsaci