Máte niekto záujem, samozrejme nijako záväzne, len tak, skúsiť to, - pridať sa k tvorbe webstránok? Myslím konkrétne grafika, ktorý by sa staral o dizajn, ja zase o kódy (okrem HTML/CSS aj PHP scripty, napríklad jednoduchý RS), vytvoriť na začiatok možno
@anzu zatiaľ nič konkrétne. samozrejme okrem portfólia, ale tak na tom sa už musia dohodnúť obe strany... potom, ak sa nájdu klienti, tvorba stránok. viem že takých je milión, ale ak ponúkneme nižšie ceny, prípadne aj nejaké tie funkcie (ako som spomínal - napr. jednoduchý RS a pod.), zákazníci sa môžu nájsť.
@14 tu ide skôr o to, že moja doterajšia skúsenosť je jedna stránka ako projekt do školy (aj tá zlá), jedna, čo sa ešte neimplementovala a pár css na birdzi
@myschka vek ti nenapovie nič, ak súdiš človeka podľa veku, tiež o spoluprácu nemám záujem ako hovorím, môžem ukázať doterajšiu tvorbu - no je to len programovanie, žiadne extra dizajny...
Tuto » bit.ly/a3gTD7... to mám dobre rozpísané, je tam aj link na stiahnutie... ak vám to niečo napovie, ..
@chrumkar ten super share script som robil cez jeden rok, uvoľnil ho ako open-source na voľné stiahnutie, je bezpečný, nastaviteľný, zadarmo a hlavne FUNKČNÝ s administráciou. čo sa u free scriptov veľmi nevidí...
Ten archív funguje, smeješ sa a hovoríš ako najväčší king, ale sám sa zabíjaš... skús normálny prehliadač.
@houmr tak z pohladu bezneho uzivatela je to super, ale ten zdrojak, otras php+html+js vsetko v jednom ... ale to nevadi na zaciatok, ked budes robit nieco narocnejsie tak na to si daj pozor lebo sa v tom lahko stratis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a akože lichotí mi, že som v prvých dvoch komentároch (bez ohľadu na to, že polke nerozumiem)
inak, mohol by si trochu aspoň popísať, čo si od toho sľubuješ a čo to vlastne má byť za web
Ja by som šikovného kódera, lebo práce je stále dosť.
Ale musí byť fakt šikovný
a ďakujem
Tuto » bit.ly/a3gTD7... to mám dobre rozpísané, je tam aj link na stiahnutie... ak vám to niečo napovie, ..
Ten archív funguje, smeješ sa a hovoríš ako najväčší king, ale sám sa zabíjaš... skús normálny prehliadač.
@myschka hej.
» smart.radil.org/SmartSHARE.7z...
Ok link: » bit.ly/ciK7qx... ide niekomu stiahnut?