@pepek92 Došľaka, dik za stranku. Veľmi praktická. Síce tam tá hra neni (lebo ešte nebola vydaná- vyjde až v júni , ale aj tak je tam veľa hier, ktoré chcem. vôbec som o niečom takom nevedel. ešte raz dik
@0 Počuj Smoothman, aj keď tá hra vyjde neskoršie, určite Ti pôjde. Výrobcovia hier pri určovaní minimálnych požiadaviek ani tak veľmi nevychádzajú z ich výkonnosti, dôležitejšie je či budú chopné používať Pixel/Vertex/Geometry Shadery na ktoré je hra robená. (Ak by niekto nevedel Shadery sú programy bežiace na grafickej karte...) Takže,
1. Radeon 9600 je stará približne 5 rokov, čo už o niečom vypovedá a zvláda Shadery verzie 2.0. Naproti tomu HD 3430 nie je veľmi stará vec, zvláda Shadery až 4.0 (až tak veľmi sa ale nepoužívajú. Vyskytli sa napr. v Bioshocku, či Lost Planet). Čiže tá hra ti určite pobeží.
2. Update driverov je v tvojom prípade nie veľmi ľahká vec z toho dôvodu, že máš tzv. "Mobility" grafickú kartu (teda pre notebook). Drivery z oficiálnych stránok ATI nefungujú pre Mobility karty. Drivery k nim sa dajú získať zo stránok výrobcu notebooku, či už je to ACER/ASUS/HP, atď... Skutočnosť je ale taká, že ich väčšinou nevydávajú a na stránkach majú len niekoľko rokov staré drivery. Je nato ale vcelku šikovná finta:
@xharry77 Preboha, ďakujem! Tu na Birdzi sa vždy niekto nájde, kto mi pomôže. Ani nevieš, ako si mi pomohol. Dik. Inak tá hra, kvôli ktorej ma to trápi je The Sims 3 (vyjde síce až v júni, ale cepy mám už teraz Ešte raz ďakujem za obsiahlu odpoveď (aj za celé to vysvetlenie vecí ohľadom mojej grafiky) aj za tie drivery. Určite skúsim. Dik
@smoothman Aj ja túto hru očakávam a podľa systémových požiadavok na grafickú kartu ti to pôjde, ja mám HD 3470 a tá je vo vyhovujúcich.
Inak, na pripravované hry sa dajú tiež overiť požiadavky na xzone.cz. Najskôr musíš vyplniť tento formulár: » www.xzone.cz/hw-form.php... a následne prejdeš na hľadanú hru:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
» www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest...
Odporúčam ísť na to výnimočne cez IE (Internet Explorer), lebo vo Firefoxe a i. to trochu blbne.
a ano mas lepsiu o dost
1. Radeon 9600 je stará približne 5 rokov, čo už o niečom vypovedá a zvláda Shadery verzie 2.0. Naproti tomu HD 3430 nie je veľmi stará vec, zvláda Shadery až 4.0 (až tak veľmi sa ale nepoužívajú. Vyskytli sa napr. v Bioshocku, či Lost Planet). Čiže tá hra ti určite pobeží.
2. Update driverov je v tvojom prípade nie veľmi ľahká vec z toho dôvodu, že máš tzv. "Mobility" grafickú kartu (teda pre notebook). Drivery z oficiálnych stránok ATI nefungujú pre Mobility karty. Drivery k nim sa dajú získať zo stránok výrobcu notebooku, či už je to ACER/ASUS/HP, atď... Skutočnosť je ale taká, že ich väčšinou nevydávajú a na stránkach majú len niekoľko rokov staré drivery. Je nato ale vcelku šikovná finta:
- stiahneš si najnovšie ovládače pre HD3430 Series z oficiálnych stránok ATI:
» support.amd.com/US/GPUDOWNLOAD/...
- stiahneš Mobily Modder:
» www.driverheaven.net/modtool.php...
- Mobility Modder ti umožní upraviť stiahnuté ovládače grafickej karty pre PC tak, aby fungovali aj na notebooku
Snaď som pomohol
Inak, na pripravované hry sa dajú tiež overiť požiadavky na xzone.cz. Najskôr musíš vyplniť tento formulár: » www.xzone.cz/hw-form.php... a následne prejdeš na hľadanú hru:
» www.xzone.cz/nahledgame.php3... - The Sims 3
Pod popisom hry je také okienko s nadpisom "Minimální konfigurace" a vedľa neho obrázok, ktorý ti ukáže či tvoj PC vyhovuje.