Mám čisto nový gramofón. Pri prehrávaní platne to celé preskakuje. Platňa je nová, nepoškodená (na druhom gramci hrá na 100%). Myslím, že chyba je v prenoske, no neviem čo s tým vďaka vopred za každú radu
Choď skúsiť do predajne kde si to kúpila veď. A ak by bol problém, za prenosku novú zas až tak veľa nedáš, rádovo do tých 30e by to malo byť alebo tak, nie?
@glossyny17 Mali sme takýto problém, musela sa meniť celá prenoska aj s ihlou a bolo to nejako 35e dokopy. Ale tak dúfam že sa úplne meniť nebude musieť
@glossyny17 no to sú tie najlacnejšie sračky za pár €. cent ti nepomôže, skús na prenosku niečo ťažsie. ale čím ťažsie, tým väčší prítlak = menej preskakovania ale väčšie opotrebenie platne (ničenie platne a ihly)
ja skutočne neviem preoč ľudia kupujú takéto sračky, fakt, nehovorím že to chce nejaký djský gramec za 500€ kde sa aj prítlak dá nastaviť, ale stačí hocičo normálne univerzálne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ja skutočne neviem preoč ľudia kupujú takéto sračky, fakt, nehovorím že to chce nejaký djský gramec za 500€ kde sa aj prítlak dá nastaviť, ale stačí hocičo normálne univerzálne