ahojte... mám problém,zajtra idem na výtery kvôli zdravotnému preukazu.Potrebujem vedieť či mi môžu zistiť že som kurila grass........ Naposledy som hulila asi pred 2 týždňami. Poraďte pls....
Na zistenie thc v krvi su specialne testy, ktore stoja od 3 - 5 000 sk, takze sa nemas coho bat. Ale v tele sa to moze drzat tyzdne, mesiac...ale z tych vyterov to nezistia.
@Twika11 samozrejme, ze ti ho zisitia po 2 tyzdnoch. A oni nebudu zistovat kvoli zdravotnemu preukazu v tvojom tele drogy co si to by si musela ist specialne na test, v ktorom ti to zisitia.
Len pre info grass ti zistia este 2 roky po poslednom sluku a to vraj iba z vlasov, ale z krvi ci mocu sa zacne vytracat tak po pol roku.
pokial ti lekar neda specialne urobit testy na thc tak to je v pohode...pretoze pri beznych testoch sa to nezistuje zistuju sa hkladiny beznych veci a nie drog takze klud a okrem toho pri testovani z mocu (test stoji okolo 200 korun) ti to je schopne zistit asi este po dvoch az troch tyzdnoch...najdlhsie to mas vo vlasoch ...no a ako uz bolo povedane ked sa nieco taketo blizi tak ci spestri napojovy listok a veeela veeela mlieka. tak drzim palce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a casto si hulila?
» www.birdz.sk/forum/ako-dlho-...
» www.birdz.sk/forum/kolko-mar...
je tu toho ovela viac staci pouzit okienko VYHLADAT vpravo hore...
z vyterov nezistia a mlieko detoxikuje a aj su take caje detoxikacne treba hladat na googli popripade a dozvies sa viac
@4 nepomoze...viem to z vlastnej skusenosti...je to len mytus.
Len pre info grass ti zistia este 2 roky po poslednom sluku a to vraj iba z vlasov, ale z krvi ci mocu sa zacne vytracat tak po pol roku.
@12 Tie testy co ti zistia z vlasov pouzivanie THC viac nez 3roky dozadu stoja kludne aj 200.000SK a na Slovensku sa ani nerobia
@13 To neomoze Zistuje sa to z korienkov
myslis ze budu bez urazky 15-18 rocnych ludi čekovat ci mali thc ked v dnesnej dobe 90% skusa vsetko mozne?