Zdravím, decká, so spolužiakmi sa chystám organizovať na škole akciu Greenpeace, tj. niečo, čo by ostatným žiakom priblížilo všetky problémy, ktorými sa organizácia zaoberá (klíma, toxické látky, jadrové zbrane a pod.).
@chemiacalhel my mame podobnu akciu, vola sa to "Zelena skola".. ak chces napis TS poradim ti uz na tom pracujeme od zaciatku roku, ma to docela uspech
Podľa mňa je super organizovať niečo takéto na školách. Predsa všetci žijeme na tejto planéte a mali by sme sa o ňu aj starať. Tiež by som brala takúto školu k nám na PaSA
@zamidari to ja už neriešim a ani tak moja otázka neznela...ale ďakujem no za postreh
@semhamforas asi si to celé neprečítal, však? mrzí ma, že ťa to nezaujíma, ale to neznamená, že máš nejaké právo gibicovať do toho tým, čo sa tým zaoberajú...
@narcissa12 Ďakujem Problém je ten že väčšinu žiakov ničím príliš odborným nezaujmeš, pre nich je to nudné, preto by mi bodol jeden jediný originálny nápad - a tie ma dnes akosi obchádzajú
@chemicalhel tvoja otazka znela: "ČO by vás zaujalo, čím by sa dala akcia urobiť zaujímavou?"
moja odpoved: "zaujimalo by ma hlavne aku kvalifikaciu na dane problemi maju samotni clenovia Greenpeace"
v tom je cely kamen urazu, ked niekto ide prezentovat nieco comu nerozumie, tak tazko zaujme. zakladoskolakov by ste mohli zaujat nejakymi farebnymi plagatmi a cukrikmi zadarmo, ale vyrobte ich podomacky enviro-friendly sposobom
@zamidari : Ach, tak Prepáč, nepochopili sme sa ČO by vás zaujalo - tá otázka bola myslená tak, čím vy sa podľa vás táto téma dala urobiť zaujímavejšou, toť vsjo.
A čo sa týka tých plagátov a cukríkov, ďakujem, porozmýšľam.
@semhamforas Tak by si potom mal aspoň trošku rešpektovať ostatných. Pýtala som sa na nápady a nie na to, či GP sú banda kokotov, alebo nie sú. Ži a nechaj žiť, hovorí sa tomu
@semhamforas Ja mám rešpektovať teba, prečo nerešpektuješ ty mňa? Keď už o tomto hovoríme, tak keby si rešpektoval moje názory a prosbu, aby tí čo ich to nezaujíma alebo nepodporujú GP aby toto proste ignorovali, tak tu vôbec nič neriešime
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
@semhamforas asi si to celé neprečítal, však? mrzí ma, že ťa to nezaujíma, ale to neznamená, že máš nejaké právo gibicovať do toho tým, čo sa tým zaoberajú...
@narcissa12 Ďakujem Problém je ten že väčšinu žiakov ničím príliš odborným nezaujmeš, pre nich je to nudné, preto by mi bodol jeden jediný originálny nápad - a tie ma dnes akosi obchádzajú
moja odpoved: "zaujimalo by ma hlavne aku kvalifikaciu na dane problemi maju samotni clenovia Greenpeace"
v tom je cely kamen urazu, ked niekto ide prezentovat nieco comu nerozumie, tak tazko zaujme. zakladoskolakov by ste mohli zaujat nejakymi farebnymi plagatmi a cukrikmi zadarmo, ale vyrobte ich podomacky enviro-friendly sposobom
A čo sa týka tých plagátov a cukríkov, ďakujem, porozmýšľam.