Ahojte.Vadi vam ked si vas priatel/priatelka pred vami grgne a neospravedlni sa?? Mne pride to take chalanske grganie nechutne a trebalo by sa predsa ospravedlnit ale ked si clovek grgne po dobrom jedle alebo mineralke tak je to v pohode. Aky mate vy nazo
ja sa to snazim vzdy zadrzat neni to tazke... , neni to vobec nutne aby clovek nieco take robil, ale ked uz nahodou, tak samozrejme ze sa ospravedlnim. ale vacsinou ked je niekto okolo mna skor povie nazdrave tj. ako pri kychnuti
nevedel by som zit so zenou keby jej vadi ze doma grgam....@12 hentaky vztah je uplne neperspektivny a ak sa este nerozisli tak sa rozidu neskor kvoli nejakej inej kravine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A vôbec neriešim, či to niekomu vadí, alebo nie. Proste keď to príde náhle, tak čo mám spraviť?
ale vadí mi keď grgá moja spolužiačka cez hodinu na celú triedu.to je veru nechutné.