11 - tak to o vela prichadzas, ked poznas iba hento, to ja vobec nemusim ja pocuvam speed, power, symphonic (trosku gothic), obcas trash, hm, a to je asi vsetko
No death metal mozes porovnavat s grindom, ak ide o brutal death. Mam pocit, ze grind sa vyvinul z punku a brutal death z obyc deathu. Podobne je to v rychlosti a agresivnosti. A este v tom, ze grindove a brutaldeathove koncerty su bez debaty NAJLEPSIE! Kto nikdy nebol na grindovom koncerte, nevie co je zabava.
Dungeo> vystihol si to presne - speed, power a symphonic je trash
mne sa nepaci grind ai death...nema to hudbu...proti tim ludom nemam ale nic a mam ich daktorich rada no ale prosim vas kroch kroch kvik chchch...to snad nie
36. máš pravdu ja som si nikdy neuvedomila,že sa to píše thrash asi preto,že to nikdy nepoužívam...ale ak by som to počúvala bola by hamba napísať trash hahaha
Taký ako ja tu asi nieje nikto. Počúvam takmer všetko. Z grindu mám rád predovšetkým české bandy. Počúvam aj death metal, aj technické zveriny typu ORIGIN, Sleep Terror, Unmerciful...Mám rád aj niečo z doom metalu ale skor drone, dark ambient, black metal ale nie sračky typu Cradle Of Filth ale blacku počúvam málo mám svoje stajne a to si počúvam. Neodmietnem ani vecami ako starý Slipknot (aj ked na nový album sa teším ako prasa lebo vyzerá to dobre), deftones, a neviem čo ešte. V rockovej hudbe si velmi vyberám. vypečiem si aj elektro DNB, tekno, speedcore.
Ja počúvam death metal, ale skôr technickejšie zameraný (Death, Spawn Of Possession, Necrophagist, Atheist...). Už je to pár rôčkov čo som počul prvý krát Death - Symbolic a od nich staršie veci(cca 13 rokov)a už nikdy ma to nepustilo a ani nepustí. Čo sa týka grindu ten až tak nemusím, ale na starý Napalm Death a Carcass nedám dopustiť. To je klasika žánru.
Ja som najnovšie zmotaný na jednu kapelu zo Saudskej Arábie, death metal parádna kalba. Bol som zvedavý na Arabov. Kedže moja oblúbená kapela je aj Dusk z Pakistanu (oriental death doom metal s príchuťou progresu-Ja-hilia).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
hlavne Carcass , Cryptpsy , Aborted , Anal Nakrth ,
a Sanatorium
spolocne to ma iba ze sa tam vrieska ale je to uplne ina kultura...myslienka atd
no ja najradsej technicky death metal ako Atheist a Death, a grind tka Napalm Death a Carcass..
ale grind a death by som v zivote neporovnaval
...a melodic death metal???...mnoo to ja moc nemusim...
Dungeo> vystihol si to presne - speed, power a symphonic je trash
MNO Sent to mas pravdu,ze tie konciky su parada a to pogo je ovela tvrdsie jak na punkovom konciku...
...a inak ja viem,ze grind sa vyvynul z punku
cradle of filth
slayer
HT
guns n roses
nirvana
a im podobne
a grind ja veľmi rád napr český gore, napalm death...
# » www.last.fm/user/origin50/... #