Pre niekoho sa to síce bola samozrejmosť, no človek nikdy nevie. Po konzolovej verzii Grand Theft Auta 4 sa tvorcovia z Rockstar Games rozhodli oznámiť oficiálne aj PC verziu, ktorá by sa na trh mala dostať 21.novembra tohto roku. Jednou z bonusových inovácií by mal byť špeciálne rozšírený multiplayer.
Zakladateľ spoločnosti, Sam Houser, povedal: „Sme veľmi radi, že môžeme vydať aj PC verziu Grand Theft Auta 4. Celý vývojársky tím pracuje na tom, aby priniesol na PC platformu ten najlepší zážitok. Hra zatiaľ vyzerá a hrá sa výborne. Už sa nevieme dočkať, čo ľudia povedia, keď si ju zahrajú.“
Zdroj: Shacknews no a poziadavky som sa nedozvedel...
djdaniels- tiez som prestal hrat asi v 15-16 ale ked vyslo GTA tak som si kupil playstation len za to aby som si zahral GTA pretoze ine hry som na tom nehral teraz ked ma vyjst nova verzia GTA kupujem si PC len za tuto hru GTA je nieco viac ako hra aspon pre mna... neviem sa dockat kedy vyjde
@3 toshiba - 2ghz amd turion64 x2. 2GB ram, ati radeon hd 2600 128/1024MB
Crysis mi sice neslape na plne detajly, ale ked vypnem antialiasing tak mozem zapnut vsetky textury na high, pri plnom rozliseni (1280x800). Samozrejme Vista s dx 10 tomu vykonu vyrazne pomoze..
tiez som na to zvedavy ale kazde GTA sa dalo rozchodit aj na totalnom srote...san andreas som spustil aj na starej GeForce2 MX400 64MB skor sa tesim na tieto vecicky: Sacred 2: Fallen Angel, Fallout 3, Aliens: Colonial Marines, Starcraft 2, Half-Life 2: Episode Three, Tiberium, Red Alert 3, Diablo III, Dungeon Lords 2 a nove NFS Undercover
@tommyhot no ked crysis ti taha na tej masine tak potom sa ja nemusim bat ze mne gta nepojde och dakujem tak som sa bal ze ci mi to pojde na slusnom nastaveni
gta 4 je jedna supova hra.ved sa to neda ani len porovnat so gta sa.v pribehu a atmosfere mozno, ale v grafike urcitenie .dalsia vec ktoru som chcel povedat je to ze by som si nebol az taky isty ci vam to na vasich masinkach pojde.vela ludi ktory si kupia gta4 na pc budu prekvapeni ked zistia ,ze ak si budu chciet zahrat tuto hru ,bubu musiet zainvestovat do pc.ale poviem vam ze sa to aj tak kvoli tej hra oplati. XD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Zakladateľ spoločnosti, Sam Houser, povedal: „Sme veľmi radi, že môžeme vydať aj PC verziu Grand Theft Auta 4. Celý vývojársky tím pracuje na tom, aby priniesol na PC platformu ten najlepší zážitok. Hra zatiaľ vyzerá a hrá sa výborne. Už sa nevieme dočkať, čo ľudia povedia, keď si ju zahrajú.“
Zdroj: Shacknews no a poziadavky som sa nedozvedel...
Crysis mi sice neslape na plne detajly, ale ked vypnem antialiasing tak mozem zapnut vsetky textury na high, pri plnom rozliseni (1280x800). Samozrejme Vista s dx 10 tomu vykonu vyrazne pomoze..