mohli by ste mi niekto poradiť pls lebo už neviem čo s tým mam new PC a mam tam nainštalovanú gta4 a strašne mi to laguje nwm prečo lebo keď som mal staršý PC tak tam mi to pohode plinulo fungovalo a pri tom tam bola slabšia grafika atď. pls poradte chcel
a ešte som zabudol na písať že keď to dam napr. na najmenšie rozlýšenie a celu grafiku na najmenšiom tak je to 0 effektývne furt to laguje tak ako pred tým
ja som si ju stiahol aj na tom starom pc som si ju stiahol a nerobilo mi to tak ja nwm a to su normal pathe ? a keď si ho tam dám myslíš že to už nebude sekať ?
ak máš v PC dve grafické karty tak pri spúšťaní alebo na ikonku klikni pravým a spustiť s grafickým procesorom a tú lepšiu grafickú kartu označ alebo keď to nepôjde tak klikni pravým na spúšťaciu ikonku a tam vlastnosti a k kolónke cieľ nakoniec dopíš toto -nomemrestrict -norestrictions
Napr. ja to mám takto "C rogram Files (x86)Rockstar GamesGrand Theft Auto IVLaunchGTAIV.exe" -nomemrestrict -norestrictions / to by malo ísť už
@shit - opravím ťa lagovanie ( trhanie ) sa dá spojiť aj s malým množstvom snímkov za sekundu čiže FPS do 25 snímkov máš lagy a 25 + tak už oko vníma ako plynulí pohyb
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
tato hra je strasne zle zoptimalizovana, potrebujes asi nejaký novśí patch, aby tak nesekala.
Mne napriklad nejde spustit, ked ju nainśtalujem, a to mám originál. Ale u mńa bude asi problém medzi klavesnicou a sedačkou
Tusim to chce instalovat Social club a podobne veci tieto verzie, a to neviem jak je poriešene u stiahnutých verzii.
Vlastne o wareze by sa tu asi ani nemalo moc hovoriť
Napr. ja to mám takto "C rogram Files (x86)Rockstar GamesGrand Theft Auto IVLaunchGTAIV.exe" -nomemrestrict -norestrictions / to by malo ísť už