@0 jasne vraj je zo spevacky teraz uz troska-alkohol, drogy...
ja kebyze mam jej hlas, tie sa dam na drahu spevacky dost sa mi paci jej hlas a ta dravost v nom
Čože ? To si kde počula ? Pred rokom vydala album » www.last.fm/music/Sandra+Na... a o 2 mesiace má gig niekde v Portugalsku. Aj na tých video-interview na youtube vyzerá normálne
Inak jej hlas je pre moje uši asi to najlepšie čo poznám
nechapem prečo niekto ,kto takmer nema potuchu o hudbe guano apes ,nepozna ani nazov jednej pesničky tu komentuje tuto kapelu-ubohe........ludska troska?to skadial maš?Sandra neni spevačka americkeho typu(koniec slavy = alkohol,drogy-ludska troska)!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ja kebyze mam jej hlas, tie sa dam na drahu spevacky dost sa mi paci jej hlas a ta dravost v nom
@5 Ak si chceš spomenúť » www.last.fm/music/Guano+Ape...
@7 "vraj je zo spevacky teraz uz troska-alkohol, drogy..."
Čože ? To si kde počula ? Pred rokom vydala album » www.last.fm/music/Sandra+Na... a o 2 mesiace má gig niekde v Portugalsku. Aj na tých video-interview na youtube vyzerá normálne
Inak jej hlas je pre moje uši asi to najlepšie čo poznám
@19 a @21 Odporúčam začať s výberovkou Planet Of The Apes - Best Of Guano Apes... takto nejak to vyzerá > » www.t-music.cz/hudba/guano-ape...
Inak ma fakt tešia pozitívne ohlasy, len tak ďalej