Tak by ma zaujimalo kolko z nas tu hrava -GW2, na akom serveri, solo/guilda, vas level, povolanie a tak vo vseobecnosti co na tu hru hovorite, co sa vam paci, co vas sklamalo. Niekde som citaj, ze to ohodnotili ako najkvalitnejsie MMORPG sucasnosti
aurora glade, momentalne solo 21guardian, 31 ranger , expim guardiana lebo rangerovi neviem prist na chut.
Je to urcite momentalne najlepsia MMORPG hra a ostatne MMORPG hry su pod nou aj o 2triedy, aj taky gigant ako WoWko(WoW som hral 3roky+). Skoda ze ma moc nebavi ale to je pravdepodobne tým že MMORPG hry som hral tak dlho.
Expenie je nenormálne nudné ! Ale tak viac menej to začne byť sranda na 80lvl.. teda dúfam .... nejak tak sa mi cie stále za majím holy pala na wow .. takže asi tak ..
@etelys v pvp je to op kokotina zatial ako takto, ked ho vies hrat, tak je uplne op v pvp, mage proste nechape co sa mu deje. ale v pve to nie je nic moc, moc si to nedava
tak ide o to co hras, 2x daggre, mas AS ako pica a critujes si ako kral. podla run a equipu no
@n0w kedy si ty nemal ee fakt akoze to mi je jasne ze mi to vysvetlis jak sa bez toho neda zit ale proste nove mmo nejdem zacinat uz nikdy ziadne, hadam ani multiplayerovku novu
dost ze ta obcas nasiera daka hra samotna, nie este tisice kokotov online
@n0win0u@etelnair ZENY KLUD!! nebite sa mi tu ja mam na Aurora Glade warriora lvl 48 ono vo vseobecnosti to PvE okrem dungov moc zazivne neni ale EXP lezu rychlo pokial robis "srdiecka" + nahodne world eventy mne sa inak GW2 velmi paci, a to som odkojeny 7 rokov na L2...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Je to urcite momentalne najlepsia MMORPG hra a ostatne MMORPG hry su pod nou aj o 2triedy, aj taky gigant ako WoWko(WoW som hral 3roky+). Skoda ze ma moc nebavi ale to je pravdepodobne tým že MMORPG hry som hral tak dlho.
Expenie je nenormálne nudné ! Ale tak viac menej to začne byť sranda na 80lvl.. teda dúfam .... nejak tak sa mi cie stále za majím holy pala na wow .. takže asi tak ..
80 lvl thief, 80 lvl guard a ostatne nejake 20tky
hra je to vyborna, ked este dorobia masivnejsi endgame tak to bude bombys
tak ide o to co hras, 2x daggre, mas AS ako pica a critujes si ako kral. podla run a equipu no
nechcem to ale
ty este nevies, ze to chces. ti to vysvetlim hen volakde v BA u chevra !
dost ze ta obcas nasiera daka hra samotna, nie este tisice kokotov online
sak viem no, keby si videl, co sa teraz meni v lolku napriklad, by si tiez grcal dobre.
ale oneee, expit by si mi mohol dalsie 2 postavy !