na pravom pysku mojej neviem ak to slusne nazvat som si nahmatala malinku gulicku. Moze mat priemer tak 4 mm zvonku ju nevidno. Je to na strane blizsie pri stehne prosim neviete co by to mohlo byt? naka vyrazka? ale zvonku to naozaj moc nevidno. Neboli to
Teoreticky by to mohlo byt kopa veci. Vyrazka, tukovy vankusik, bradavica, mozno ze aj nador (zhubny/nezhubny) a podobne, urcite s tym bez k lekarovi, alebo hod na to cez noc alpu a uvidis co to rano povie..
ja tipujem bud tu vyrazku, alebo nejaky ten tukovy vankusik, ako uz povedal tommyhot. nador v takomto mieste je dost nepravdepodobny.. moj nazor je, ze pokial sa ti to nezvacsi, nestaraj sa o to.. ale samozrejme ak mas cas a odvahu, tak navstevou u lekara nic nepokazis
no ja mam akurat teraz nieco take ak som spravne pochopila to miest ..ale uz je to vacsie a je to vidno..bola som u doktorky a tvrdi ze je to lymfaticka uzlina kt. je zapalena..dala mi antibiotika a framykoin a vraj ked to nezmizne tak je to daco ine ...a ze to bude treba casom vyrezat..to len tak btw
myslim,ze tukovy vankusik to nebude,pretoze je to akoby "pripevnene" z nutra koze,a zvonka to vyzera ako malinka vyrazka. Aj ked moc to nevidno. No k lekarovi sa ist bojim,ale ked uz tak tak k akemu? Gynekologovi,koznemu?...
Tikalok no nador na takom mieste moze byt kludne velmi pravdepodobny, napriklad ak tam ma/mala nejaku sosovicu, ktora sa velmi casto sucha/suchala o nohavicky...
Ja byt nou by som to nepodcenoval, hlavne po tom co doktori mojmu ujovi povedali ze ma "len" vyrastok a o par tyzdnov na to uz lezal na onkologii..
Ja mam sice nieco podobne, ale drzim sa hesla: "raz umriem tak ci tak", takze to u doktorov neriesim..
jabuko ak to je videt z vonka a je to take do bleda, alebo to ma farbu koze, tak to moze byt bradavica.. ja som mal take na prste a sralo ma to, alpa to len trochu zmensila, tak som to odhryzol ale v tvojom pripade to bude problem..
A chod s tym k obvodnemu lekarovi a ten ta uz niekde posle, ale pravdepodobne na kozne..
Tommyhot: Alpu? Keď si mal také na prste a nalial si si na to alpu tak v poho, ale ona to ma na pysku.. Čiže po vlastnej skusenosti s alpou na penise výrazne nedoporučujem!! Páli to jak svina Nech s tým ide k doktorke. Keď nevie kam tak obvodná usmerní..
no, je dost mozne ze je to vyrazka... skus to vytlacit... asi ti to na prvy krat nevyda, ale po dlhsom case to povoli...normalne to praskne ako normalna vyrazka.. a mozno to je iba tkovy vankusik, v tomto by mal tusim pomoct pravidelny peeling...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Skusim tu alpu.
Tysha: Ty si bola u akej doktorky?
Ja byt nou by som to nepodcenoval, hlavne po tom co doktori mojmu ujovi povedali ze ma "len" vyrastok a o par tyzdnov na to uz lezal na onkologii..
Ja mam sice nieco podobne, ale drzim sa hesla: "raz umriem tak ci tak", takze to u doktorov neriesim..
A chod s tym k obvodnemu lekarovi a ten ta uz niekde posle, ale pravdepodobne na kozne..