chcela by som vedieť, či je tu niekto, kto chodí na exnárku a do koľkého ročníka dnes som bola tam, za mojou profkou, mi ponúkla, že by som spravila pre jej študentov prednášku, samozrejme niečo zaujímavé , poraďte, čo také by zaujalo vá
a silno ja rozmýšľam, kde je na exnárke gympel, keď tam je len moja bývalá (veľmi veľmi dávna) umelecká škola... až teraz mi došlo, že tu sme v košiciach
ááá, luthien, sevas, tak cimbalka mi ponúkla štvrtákov ako obete , predpokladám, že ty si druháčka ...ale možno by si sa mohla vypýtať a prísť na tú hodinku, ja myslím, že sa to bude dať, ale záleží na toho, s kým máš predmet, ak s viluzsom, ta v pohode no jak ti ja závidím, a ako inak sa ti páči na exnárke? je to už iné, ako to bývalo za mojích čias, zrejme o tom napíšem aj blog
povedz mi, čo by si ty chcela počúvať, teda o čom na takej prednáške? robím si zatiaľ len prieskum
@7 cigansky jazyk sa bohuzel (ehm alebo nastastie?) neucime, to skor by som povedala ze na vedlajsej umeleckej sa take ucia.... ja by som brala o zveroch a sa vypytam s luthien a pojdem aj ja
@karyu !!! ak ty neprídeš na košické stretnutie, poviem cimbalke, sadovskej, všetkým tvojim učiteľom (táých starých poznám veľmi dobre, a oni poznajú veľmi dobre mňa), si na tebe zgustnú! musíš prísť!!!! musíš mi povedať všetko všetko úúúúúúúúúúúúúplne všetko, do samých detailov, čo sa tam udialo od septembra, nič neviem! exnárka je môj život, druhý domov, s cimbalkou si aj píšeme, určite ju poznáš!, ale neviem, či teraz sa mi podarí vôbec sa ta dostať do februára rátam s tebou na stretku... dúfam, že nezabudnem sa venovať aj druhým popri tebe veľmi sa teším, spadol si mi ako z neba mám ďalšieho informátora mimochodom, kto ťa učí fyziku???????????????????????????????????? :
viem vlastne len o kampe a kaľim a to je asi všetko:/
ke´d som bola na posledy v septembri tam, bolo to proste nezabudnuteľné... akoby som sa vracala domov... tety ma hneď vítali, myslela som, že sa tam rozplačem, a asi najkraajší okamih pre mňa bol, keď som vyšla na svoju chodbu, povedala si: Tak toto je naša chodba, stará dobrá chodbička... a keď som sa otočila smerom k automatu,stál tam môj triedny! môj zlatý triedny tradične pri automate, dať si kávičku... som až zvýskla a vrhla sa na neho , pán profesor, uáááá, jooooj... a mám aj fotku, presne takú, kde stojí pri automate bože, to boli časy... star wars časy and hockey časy! and... eternal life, mám pocit, že som tam nechala kus svojej duše
@zipporah
ty si v poriadku inak?
dodjem dojdem neboj uz som pisal ez dojdem ta ksa ukludni
a fyziku ma uci Bila
a cimbalova ma uz neuci bleee
a so sadovskej mame aj tak vsetci starch
looooooooooooool moja alma mater !!!!!!! boze Miska nahraj mi tu prednasku na video alebo , asi vo februari pridem do KE xD daj to vtedy ... loool , toto ma rozosmialo takze Cimbalova ta stiahne nakoniec k nam? A povedzte ze vas fyziku uci Uhrin ... boze ja som ich roky nevidela asi to napravime
zuzííí : jahahaháááj, nemala som prdnášku, cimbalka sa mi neozvala ohľadom toho, ale to je jedno, aj tak by som nemala kedy robiť niečo také! a keď chcem robiť prednášku, tak poriadne sa musím pripraviť! decká, čakajte ma pre to až v piatom ročníku a zatiaľ ostanem pri tej depresii
karyu!!! skvele! áno, dakedy som, daktorí ma označujú za permanentné psycho, nedaj sa však pomýliť veľmi sa teším na exnárčana, juchu, mám ja šťastie, a že Bíla ťa učí? no to ma podrž, zlatko, s Bílou som sa dva razy pohádala nakoniec však sme nejako vychádzali a dokonca mi požičala sama od seba!!! knihu na matury, myslím, že ma nemala rada tak úplne, ale podľa mňa sa jej na mne páčilo, že som jej povedala všetko, čo sa mi nepáčilo však počkaj, ti porozprávam, čo bolo
a čo sa týka Sadovskej! ... ... s tou som sa pohádala mesiac pred maturami, niečo som jej povedala aj v druhom ročníku, keď bola novou a mňa ešte srdce bolelo za Ivaneckou, a celkovo mňa a moju skupinku nemala v láske, lebo my sme sa nenechali, bojovali sme proti nej! ak na vás kričí ešte aj dnes, čo by som sa nečudovala, ak áno, tak len jej pekne povedz, že nemá právo na teba kričať! trochu ju treba poštípať, pretože ona ide na študentov psychicky... nevymýšľam si, zuzi, ak to čítaš ty, viem, že šla na nás, a vedela by som o tom hovoriť dosť, ale nechajme tak, mali by sme spomínať na učiteľov len v dobrom a ja nechcem očierňovať, hoci pravda, na sado mám čiernu dušu, jediný človek ešte s jedným z výšky, ktorých musím povedať, že ich nemám rada, cítim len ľútosť k nim... :/ v podstate som s auž nejako vyrovnala so všetkým, čo sa udialo a bolo od nej fajn počuť, keď som tam po dvoch rokoch šla a ona: dobre vyzeráte... samozrejme, že bez pozdravu to vravela... alebo sa už naučila zdraviť? počkaj keď ti ešte povyprávam, čo sme jej spravili a jaká bola potom vytočená
alth, si vedela, že kaľavský a kampe sú spolu? majú dcéru Ninu, teraz sa narodila v decembri len tak pre info
COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO? A TO MI POVIeS IBA TAK!!!????? SI NORMALNA?? ja som prave dostala emocionalny sok ako vrata od stodoly to neveriiim!!! a boze *ide dychat* kokos ... vidiet ze som na skole davno nebola
dilino to je
ma uci nemcinu
cela skola vie ze su spolu
ale o decku som nevedel
a podla polky skoly kalavsky fetuje a neznasam jeho nalady on dava znamky podla nalady debil
a bila mi nece dat sajbu na polroka hoci tam mam dve petky a o inych znamkach tam nevim
a sadovsak je prijebana..vzdy basni o orieskovej cokolade
sa necudujem ze preco potom tak vyzera
idem spat uz
loool ... normalne mam sentimentalnu naladu .. chyba mi lavicka pred triedou, kavomat ... spoluziacky, moja uchvatna lavica , to ako sme na Julku sycali Julcaaa lebo to neznasala , trapna nastenka kde sa vyvesili hodiny co nam odpadli ... sediet v prvej lavici a sepkat na fyzike tak nenapadne az aj Janko //pre este studujucich nas ex triedny Uhrin xD// na mna zazeral tak ze to znesitelne nebolo xDDDDDDD co uz xDDD boze ... ja by som tam niekedy sla .. z pohladu absolventa by to mohlo byt zabavne xD sice sme paru raz tak na skole boli ... kolko cloveku povedia ked uz nie je zainteresovany xDDD
no dopi... karyu, to bude zábava s tebou... no skús tak nadávať na cimbalku a ťa zahluším!... kaľo známkuje podľa nálady? to sa mi nezdá, nevyplýva to z jeho povahy, aspoň tak sa mi zdá, ale jasne, mňa neučil, nás učila koverová, v pohode bola... s bílou sa však nehádaj, ona je typická žena, ktorá len potrebuje vyzerať a znieť mlado a každý s ňou musí súhlasiť, neviem prečo, všimla som si to na nej a hlavne keď sme boli na súťaži, ako sa správala ... o fyzike sa nevyjadrujem radšej ... ako keď zabudol zotrieť výsledky z tabule a my sme druhá skupina sa nahrnuli a opísali z tabule výsledky, z toho aj dnes plačkám pre každý prípad sa to potom ďalší rok obrátilo naopak, ale neva...
no dopi... karyu, to bude zábava s tebou... no skús tak nadávať na cimbalku a ťa zahluším!... kaľo známkuje podľa nálady? to sa mi nezdá, nevyplýva to z jeho povahy, aspoň tak sa mi zdá, ale jasne, mňa neučil, nás učila koverová, v pohode bola... s bílou sa však nehádaj, ona je typická žena, ktorá len potrebuje vyzerať a znieť mlado a každý s ňou musí súhlasiť, neviem prečo, všimla som si to na nej a hlavne keď sme boli na súťaži, ako sa správala ... o fyzike sa nevyjadrujem radšej ... ako keď zabudol zotrieť výsledky z tabule a my sme druhá skupina sa nahrnuli a opísali z tabule výsledky, z toho aj dnes plačkám pre každý prípad sa to potom ďalší rok obrátilo naopak, ale neva... čo sa týka sadovskej , hovorí vám o orieškovej čokoláde? teda.. ako to čo je:d nechápem, prešla zo záhradky cez politiku a svoju kuchyňu až k čokoláde, no to ma podržte a kričí? h, nič, povieš mi ešte potom
Kazdy hovoril ze je to slaba skola, kde sa netreba ucit.
Ale praveze mam pocit ze som na postovej alebo srobarke. Neskutocne je vela ucenia
Cimbalowa je fajn, mam ju rad, hoci minule som sa s nou trosku chytil, ale tha co uz..aj to musi byt
A Sadowska? Fajn baba :p aleee akoo mozno ona len tak vyzera ze je zla, ale nie je. treba s nou vediet, co a ako. Kazdy je iny typ povahy a ona takisto. Prve mesiace to s nou ide najhorsie, lebo ta este nepozna ale po tych 3-4mes. je to pohodka. Je aj zabawa na hodine, proste vsetko. Chvalym u nej to, ze je spravodliva, aj ked jej niekedy dojdu nervy
moje nervy zipporah, nostalgika nas chyta?
i ked aj aj by som prijala nejake nove info zo strednej, nebola som tam uz....3 a pol roka, pekneee
heh stalo by to za to vidiet triedneho, teraz len mozem snivat zeby som mala nejaku taku skusku ako na strednej z fyziky PPPPPP
och zlate casy
bože, kaťaaaa, nehovor moje menooo bože! však vezmem megafón v castel cameríne a budem cezeň prednášať , doľahne zvuk, neboj, však vieš, že môj hlas má pár decibelov, keď chce
prosím ťa, na strednú sa už nikto z vás podľa mňa nedostnae, nevadí, všetko zostane pre mňa, je to môj domov
DUINKO.... POD na stretko, pls!!!! inak.. sado musíš viac poznať, spravodlivá nie je ani zďaleka... s illienou by sme ti vedeli povedať... akože si sa chytil s cimbalkou? to mi musíš podrobne porozprávať! ja si neviem predstaviť, že by som sa s ňou pohádala, aj keď som jej raz vytkla že kvôli nej mám bc titul a ona, akoby že čoooo , ale nooo a to kto hovorí, že exnárka je slabá? a vieš, čo? možno to tak je... lebo my keď sme nastupovali, nami škola len začala a vtedy to ti každý povie, to slabá škola rozhodne nebola, čistý teror, až na anglinu každý predmet bol neskutočne hrozný ťažký maximálne výkony sme museli podávať, že illiena? ezechiela? takže tak no... staré časy boli iné, sarí zostlai ale prevalcovali ich mladí a cudzie antigény, ktoré neznám, však to ich vina je, že exnárka je slabá, nie naša, taký petrus je čisto čistý príklad flákačského lenivca! že ho pozdravujem!:/ a tá druhá biologička (áno, zipp ju pozná aj napriek tomu, že tam nechodí) tak tá... no ticho som radšej klesá úroveň v´daka tým NOVýM nie starým učiteľom...
@16@19 sranda, moj dejepisar/nemcinar sa vola kalavsky, ja tiez chodim na furcu do skoly, ale na exnarku..mam tam kamosku, tento rok maturuje ..inak som tam bola, ta skola je zvnutra riesena uplne rovnako ako nasa skola...ako aj vsetky ostatne na furci
deli, počkaj, ako? chodíš na exnárku, či nie? kaľavský je nemčinár, či je dejepisár, to neviem, ale je to celkom možné... exnárka sa fest zmenila od nášho odchodu.. nové hajzle, kopec nástenok, koberce, sofa, dooceánu, my sme nič také nemali, naša škola to bola jedna chodba so zasratými pajzlami, v jednom som raz uviazla, bola hodina, to bola príhoda jak sviňa kto chce počuť?? no proste odkväcla kľučka, a ja zvnútra samozrejme nemala som ako sa dostať von, bolo treba vyliezť hore a hopsasa, keby dakto ma videl... bolo to taký neprirodzený úkon na mňa jak som prišla domov, do denníka som si nakreslila, ako som asi vyzerala
@zipporah ...vesela prihoda teda ...ehm...a nechodim na exnarku,chodim na krosniansku, to je tiez na furci, hned blizko exnarky len nas stary nemcinar sa tiez vola kalavsky...strasne flegmaticky sa zda, ale vie byt aj zakreny! ...a citit z neho cigarety dost...
ahá, krosnianska, to je trochu vyššie, že? nie je to asi tá škola ľ. fulla, či jak, bože, ale sa mi to mýli, chodila som tam často k mamke mojej spolužiačky, pekne sme míňali farby z tlačiarní, keď sme v našom období tlačili celé stohy star wars plagátov, obrázkov
Muhaha ... Krosnianska 4 je moja zakladkaaa ... byvala som pod nou , na Krosnianskej 71, xDDD ... a jj vsetky vyzeraju rovnako ... Exnarova bola tiez zakladna kym sa nezrusila a nezacal tam fungovat gympel ... boze ale sme sentimentalni posledne dni .. jeeeej ... Katkaaaaaa ... boze stretnime sa , necakajme na drbnute stretko ... to mame mat o rok a pol cca ja chcem novinkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy xDDDDD i ked cez net je to fajn xD
@pawlo ... ale nie ze by som ti to nehovorila ked sme si pisali .. ale ved dobreeee ... kokos ... aspon vidim ako ma kto pocuva .. a nedonutite ma porovnavat xD v Kosiciach som sa narodila, vyrastla ... mam tam strasne nepreberne mnozstvo znamych/kamaratov/priatelov .... ale teraz som v BA , prakticky uz tri roky ... a mam tu rodicov novy zivot/znamych/kamaratov/priatelov/skolu/pracu .. cize sa tu citim ako doma , ale nezabudam ani na minulost a rada si ju pripomeniem, a ak to ide, cestujem na vychod za starkou .. a pozhrnat novinky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
povedz mi, čo by si ty chcela počúvať, teda o čom na takej prednáške? robím si zatiaľ len prieskum
s pozdravom, Zipporah, past student from EX
ke´d som bola na posledy v septembri tam, bolo to proste nezabudnuteľné... akoby som sa vracala domov... tety ma hneď vítali, myslela som, že sa tam rozplačem, a asi najkraajší okamih pre mňa bol, keď som vyšla na svoju chodbu, povedala si: Tak toto je naša chodba, stará dobrá chodbička... a keď som sa otočila smerom k automatu,stál tam môj triedny! môj zlatý triedny tradične pri automate, dať si kávičku... som až zvýskla a vrhla sa na neho , pán profesor, uáááá, jooooj... a mám aj fotku, presne takú, kde stojí pri automate bože, to boli časy... star wars časy and hockey časy! and... eternal life, mám pocit, že som tam nechala kus svojej duše
ty si v poriadku inak?
dodjem dojdem neboj uz som pisal ez dojdem ta ksa ukludni
a fyziku ma uci Bila
a cimbalova ma uz neuci bleee
a so sadovskej mame aj tak vsetci starch
karyu!!! skvele! áno, dakedy som, daktorí ma označujú za permanentné psycho, nedaj sa však pomýliť veľmi sa teším na exnárčana, juchu, mám ja šťastie, a že Bíla ťa učí? no to ma podrž, zlatko, s Bílou som sa dva razy pohádala nakoniec však sme nejako vychádzali a dokonca mi požičala sama od seba!!! knihu na matury, myslím, že ma nemala rada tak úplne, ale podľa mňa sa jej na mne páčilo, že som jej povedala všetko, čo sa mi nepáčilo však počkaj, ti porozprávam, čo bolo
a čo sa týka Sadovskej! ... ... s tou som sa pohádala mesiac pred maturami, niečo som jej povedala aj v druhom ročníku, keď bola novou a mňa ešte srdce bolelo za Ivaneckou, a celkovo mňa a moju skupinku nemala v láske, lebo my sme sa nenechali, bojovali sme proti nej! ak na vás kričí ešte aj dnes, čo by som sa nečudovala, ak áno, tak len jej pekne povedz, že nemá právo na teba kričať! trochu ju treba poštípať, pretože ona ide na študentov psychicky... nevymýšľam si, zuzi, ak to čítaš ty, viem, že šla na nás, a vedela by som o tom hovoriť dosť, ale nechajme tak, mali by sme spomínať na učiteľov len v dobrom a ja nechcem očierňovať, hoci pravda, na sado mám čiernu dušu, jediný človek ešte s jedným z výšky, ktorých musím povedať, že ich nemám rada, cítim len ľútosť k nim... :/ v podstate som s auž nejako vyrovnala so všetkým, čo sa udialo a bolo od nej fajn počuť, keď som tam po dvoch rokoch šla a ona: dobre vyzeráte... samozrejme, že bez pozdravu to vravela... alebo sa už naučila zdraviť? počkaj keď ti ešte povyprávam, čo sme jej spravili a jaká bola potom vytočená
alth, si vedela, že kaľavský a kampe sú spolu? majú dcéru Ninu, teraz sa narodila v decembri len tak pre info
ma uci nemcinu
cela skola vie ze su spolu
ale o decku som nevedel
a podla polky skoly kalavsky fetuje a neznasam jeho nalady on dava znamky podla nalady debil
a bila mi nece dat sajbu na polroka hoci tam mam dve petky a o inych znamkach tam nevim
a sadovsak je prijebana..vzdy basni o orieskovej cokolade
sa necudujem ze preco potom tak vyzera
idem spat uz
Kazdy hovoril ze je to slaba skola, kde sa netreba ucit.
Ale praveze mam pocit ze som na postovej alebo srobarke. Neskutocne je vela ucenia
Cimbalowa je fajn, mam ju rad, hoci minule som sa s nou trosku chytil, ale tha co uz..aj to musi byt
A Sadowska? Fajn baba :p aleee akoo mozno ona len tak vyzera ze je zla, ale nie je. treba s nou vediet, co a ako. Kazdy je iny typ povahy a ona takisto. Prve mesiace to s nou ide najhorsie, lebo ta este nepozna ale po tych 3-4mes. je to pohodka. Je aj zabawa na hodine, proste vsetko. Chvalym u nej to, ze je spravodliva, aj ked jej niekedy dojdu nervy
i ked aj aj by som prijala nejake nove info zo strednej, nebola som tam uz....3 a pol roka, pekneee
heh stalo by to za to vidiet triedneho, teraz len mozem snivat zeby som mala nejaku taku skusku ako na strednej z fyziky PPPPPP
och zlate casy
prosím ťa, na strednú sa už nikto z vás podľa mňa nedostnae, nevadí, všetko zostane pre mňa, je to môj domov
DUINKO.... POD na stretko, pls!!!! inak.. sado musíš viac poznať, spravodlivá nie je ani zďaleka... s illienou by sme ti vedeli povedať... akože si sa chytil s cimbalkou? to mi musíš podrobne porozprávať! ja si neviem predstaviť, že by som sa s ňou pohádala, aj keď som jej raz vytkla že kvôli nej mám bc titul a ona, akoby že čoooo , ale nooo a to kto hovorí, že exnárka je slabá? a vieš, čo? možno to tak je... lebo my keď sme nastupovali, nami škola len začala a vtedy to ti každý povie, to slabá škola rozhodne nebola, čistý teror, až na anglinu každý predmet bol neskutočne hrozný ťažký maximálne výkony sme museli podávať, že illiena? ezechiela? takže tak no... staré časy boli iné, sarí zostlai ale prevalcovali ich mladí a cudzie antigény, ktoré neznám, však to ich vina je, že exnárka je slabá, nie naša, taký petrus je čisto čistý príklad flákačského lenivca! že ho pozdravujem!:/ a tá druhá biologička (áno, zipp ju pozná aj napriek tomu, že tam nechodí) tak tá... no ticho som radšej klesá úroveň v´daka tým NOVýM nie starým učiteľom...
A kde je lepšie na západe či na východe?? (A)