asi pred dvoma tyzdnami som sa rozhodla dat si prihlasku na tuto skolu,konkretne tento IB program.Na internete som si sice nasla dake informacie,ale chcela by som byt informovana aj od vas,studentov.Rada by osm vedela ako to tam cele prebieha,hlavne co sa
ale nie, o IB ti moc nepoviem, nechodim do toho programu, ale na normalny gympel, ludia si to pochvaluju, ale je tam hrozne makakania, skus » ib.gjh.sk
este k znamkam - na zaklade vysvedceni ti daju nejake body do osobneho hodnotenia (rataju sa vsetky sutaze, diplomy, vsetko co si kedy robila), ale stale ti nenici sancu sa dostat, ak dobre spravis prijimacky.
tam som kedysi robila prijimacky a dnes som nehorazne rada, ze som tu matiku neurobila
(vlastne vsetky 3 prijimacky, ktore som v zivote neurobila mi priniesli stastie
keby som odisla po sexte z nasho gympla, tak by som nezazila tie dva uzasne a nadherne roky s ludmi, ktorych poznam uz strasne dlho
aj ja nad tym rozmyslam...uz ma to tu nebavi a chcem ist prec z domu...aj ked to potom budem najprv lutovat ako vsetko, a potom v tom najdem tie super stranky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale nie, o IB ti moc nepoviem, nechodim do toho programu, ale na normalny gympel, ludia si to pochvaluju, ale je tam hrozne makakania, skus » ib.gjh.sk
(vlastne vsetky 3 prijimacky, ktore som v zivote neurobila mi priniesli stastie
keby som odisla po sexte z nasho gympla, tak by som nezazila tie dva uzasne a nadherne roky s ludmi, ktorych poznam uz strasne dlho