Potrebujem pomoc. Keď tam niekto chodí, najlepšie na španielsku sekciu tak poradte. Čo je pri prímačkách na talentovkách ?? Treba sa nato nejak extra učiť ??
kamoska tam chce ist....ked chces,tak sa nieco ohladom toho popytam..ale tusim,ze ked tam chces ist,a este vobec nevies po spanielsky,tam to staci len nejakych 10 slov sa naucit...
Som sa pýtal kamoša, a on že vraj vôbec nemusíš vedieť po španielsky. Že ti dajú len nejaké talentové skúšky že či sa vieš učiť jazyky. No a ja by som chcel vedieť čo v tých skúškach bude.
..no ja tam chodim..som duhacka na spanielskom.. ..a profka nam povedala ze tento rok budu nejake ine primacky nez sme mali my..takze neviem..my sme mali slovinu strasne lahku a matika trosku horsie ale dalo sa..no a na talentovkach bolo napr za 7min sa naucit asi 20 nezmyselnych slovicok a potom ich napisat..dalej pocuvat,pustili nam slovicka v roznych jazykoch my sme mali pisat co pocujeme ..a potom taky test bolo ze usporiadat span. slovicka a aj vety prelozit ze co asi to moze znamenat ale lahke to celkom bolo a take blbosti typu psychotest..tak vela stastia..
veď aj ja som počul že pripravujú niečo iné, na matiku sa nebojím tu viem veľmi dobre, aj keď hovoríš že slovina je ľahká, mne slovina nikdy nešla na jednotku )! ale dačo viem. A tie talentovky, tých som sa najviac bál ale keď hovoríš že to bude táká blbosť tak už neviem čoho sa mám báť.
Bobi:..hm..no body si uz nepamatam..ale bola som 32. celkovo..a inak aj za znamky dostanes sa mi zda nejake body..ale neboj sa da sa to celkom v pohode zvladnut..potom sa ozvi ze ako si dopadol
Pozeral som si minuloročné testy, mne as zdá že niektoré otázky sú dosť ľahké a niečo zas ťažšie ale dá sa to zvládnuť, a ešte sa chcem spýtať to ako dlho trvá jeden test ??
hmm neviem ci dobry vyber pdola mna nam tajne robili nejake psychologicke testy vsetci v triede rovnaki blazni (moji oblubeni bezni blazni:- a hned vedla (park mladeze 3) je ustav to nieco znamena
spanielska sekcia- no talentovky na jazyove znalosti sa robia ale nie su tazke + prijimacky
robila som tam prijimacky..ale nedostatok miest ale celkovo fajn..len tam nemusel byt diktat A psychosky...no flipne...az na to ze za pol min. si si mal zapamatat 30 slov A tie nahravky... Az ked ti nedaju papier darujte skole 2%
No takze ... som osoba, ktora patri tejto skole alebo skor tomuto vazeniu a ustavu nazvem to tak ..pretoze posledny cas nevnimam nic ine iba ucenie,skola a tvrda praca k co najlepsim vysledkom..
Takze predovsetkym radim vam ostatnym, ktori by ste sa radi pobrali na tuto skolu naozaj zvazit a zamysliet sa nad tym, ze od druheho rocnika vam pribudne spanielcina vo vsetkch predmetoch ...viem, ze predstava je to v pohode,,pre koho nebola ved aj preto som tam..ale len skuste najprv toto a potom sa rozhodujte
Co sa tyka prijimacich pohovorov..myslim si, ze sa dali celkom pekne zvladnut ..ten diktat co ste mali na prijimackach bol haluzny inak vymyslala ho nasa slovencinarka a poviem vam, ze ona je trafena az dostatocne..ale dziva profka nebudeme menovat, aby sa to nahodou niekde nedostalo
Tak a teraz k samotnej skole...v prvom rocniku spanielskej sekcie tu v kosiciach sa ucite spanielcinu od zakladov aj ti ktori sa so spanielcinou este nestretli ..
Vravite ze je to divne a ze sa to neda tak rychlo..??
Som zivy priklad toho, ze sa to da a ze za rok ma naucili tak spanielsky jazyk ako kby som sa ucila 7rokov anglinu ..proste myslim, ze spanielcina je na vysokej urovni , ale treba aj chchiet a nepodcenovat pana profesora KOLCCUNA ..inak flipper a zdravim ho
Prvy rocnik vam zbehne celkom v pohode..ziadne problemy ..lazo plazo ak sa viete ucit a nieste lajdaci a ulievaci..niektori sikovnejsi prejdu prvy rocnik ako malinku ...
V druhom zacina velikansky šok pretoze prichadzaju predmety v spanielskom jazyku ..
Najprv to je len take zoznamenie sa s nimi..prve znamky su typu 4,5,4,..zazila som a potom to ide lahucko a je to ako teraz napr ja 1 1 2 ..ale vieete treba sa aj ucit ..a zalezi od vas kto chce ako skoncit
Matika =MAARGARITA !!!...zabijak na plnej ciare ..matematika mi vobec nikdy nesla nepojde a predsa ju mame taku ako poniektore matematicke skoly v kosiciach co sa nam vobec nepaci a na toto vsetci nadavaju ..rokmi si clovek zvykne takze prajem vela uspechov momentalne taham na trojku z matiky ..ale viete ja som ten blbsi matematicky typ..vam, co matika ide tak mate velke + lebo Margee pripravi ludi na matury 100% o tom niet pochyb
Takze je to v kratkosti uz len drina, praca, ucenie, a vzdanie sa volneho casu nieekedy..lebo nasa skola sa zaklada skot na principe ..tyzden nic nerobis a druhy tyzden mas denne aj 3 pisomky velke aj ked sa to vraj nemoze
Momentalne som v tretom rocniku a trosku mi puka hlava, ale zvladnem to ked som uz raz prisla do tej salenoty poviem vam tak, ze druhykrat by som tam uz vobec nesla..ale ved aspon budem tvrdo vycvicena ..
Inak moj osobny nazor = odporucam klasicke gympel a date si spanielcinu ak sa ju velmi chcete ucit ..
Ospravedlnujem sa ak som niekoho nahodou urazila,vystrasila alebo podobne veci..
Su to len moje osobne nazory ...Tato skola vas bojovo pripravi a vycibri ..tak je len na vas ..
no uprimne vam poviem jedna z najtazsich skol. vysoke narok sa kladu. ale niektori profesori stoja za to. uz spominani pan kocun, oblubena kopcanyiova alebo ocelakova...
moja zlata stredna skola. decka, teraz s odstupom casu mozem zodpovedne prehlasit, ze nic lepsie ako Gym Park Mladeze a ludia, ktori ju tvoria a ktorich som pocas studia spoznal ma v zivote nestretlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Simonqa - Koľko si dostala spolu bodov ??
spanielska sekcia- no talentovky na jazyove znalosti sa robia ale nie su tazke + prijimacky
Takze predovsetkym radim vam ostatnym, ktori by ste sa radi pobrali na tuto skolu naozaj zvazit a zamysliet sa nad tym, ze od druheho rocnika vam pribudne spanielcina vo vsetkch predmetoch ...viem, ze predstava je to v pohode,,pre koho nebola ved aj preto som tam..ale len skuste najprv toto a potom sa rozhodujte
Co sa tyka prijimacich pohovorov..myslim si, ze sa dali celkom pekne zvladnut ..ten diktat co ste mali na prijimackach bol haluzny inak vymyslala ho nasa slovencinarka a poviem vam, ze ona je trafena az dostatocne..ale dziva profka nebudeme menovat, aby sa to nahodou niekde nedostalo
Tak a teraz k samotnej skole...v prvom rocniku spanielskej sekcie tu v kosiciach sa ucite spanielcinu od zakladov aj ti ktori sa so spanielcinou este nestretli ..
Vravite ze je to divne a ze sa to neda tak rychlo..??
Som zivy priklad toho, ze sa to da a ze za rok ma naucili tak spanielsky jazyk ako kby som sa ucila 7rokov anglinu ..proste myslim, ze spanielcina je na vysokej urovni , ale treba aj chchiet a nepodcenovat pana profesora KOLCCUNA ..inak flipper a zdravim ho
Prvy rocnik vam zbehne celkom v pohode..ziadne problemy ..lazo plazo ak sa viete ucit a nieste lajdaci a ulievaci..niektori sikovnejsi prejdu prvy rocnik ako malinku ...
V druhom zacina velikansky šok pretoze prichadzaju predmety v spanielskom jazyku ..
Najprv to je len take zoznamenie sa s nimi..prve znamky su typu 4,5,4,..zazila som a potom to ide lahucko a je to ako teraz napr ja 1 1 2 ..ale vieete treba sa aj ucit ..a zalezi od vas kto chce ako skoncit
Matika =MAARGARITA !!!...zabijak na plnej ciare ..matematika mi vobec nikdy nesla nepojde a predsa ju mame taku ako poniektore matematicke skoly v kosiciach co sa nam vobec nepaci a na toto vsetci nadavaju ..rokmi si clovek zvykne takze prajem vela uspechov momentalne taham na trojku z matiky ..ale viete ja som ten blbsi matematicky typ..vam, co matika ide tak mate velke + lebo Margee pripravi ludi na matury 100% o tom niet pochyb
Takze je to v kratkosti uz len drina, praca, ucenie, a vzdanie sa volneho casu nieekedy..lebo nasa skola sa zaklada skot na principe ..tyzden nic nerobis a druhy tyzden mas denne aj 3 pisomky velke aj ked sa to vraj nemoze
Momentalne som v tretom rocniku a trosku mi puka hlava, ale zvladnem to ked som uz raz prisla do tej salenoty poviem vam tak, ze druhykrat by som tam uz vobec nesla..ale ved aspon budem tvrdo vycvicena ..
Inak moj osobny nazor = odporucam klasicke gympel a date si spanielcinu ak sa ju velmi chcete ucit ..
Ospravedlnujem sa ak som niekoho nahodou urazila,vystrasila alebo podobne veci..
Su to len moje osobne nazory ...Tato skola vas bojovo pripravi a vycibri ..tak je len na vas ..
PRAJEM VELA USPECHOM VSETKYM PRIJIMACKAROM