Ahojte.....som deviatacka a neviem ci som si vybrala dobre skolu ako prvu skolu som si vybrala zdravotnu a ako druhu gympel....a rozhodla som sa ist na gympel Je ta skola velmi tazka???? Btw. patrim medzi srudentov ktory sa ucia...pls poradte
gympel je najvacsia blbost / som z gympla a takto to po rokoch vidim a poznam aj vela inych ludi z gympla, kt. to vidia rovnako / takze vratit sa v case, idem na odbornu..
ale mozno budes z tej mensiny, ktora povazovala gympel za spravnu volbu
Som už piaty rok na osemročnom gympli a nelutujem... Dakedy je to ťažké ale je to možné zvládnuť keď už vidím akí bezmozgovci to zvládajú Náročnosť je taká akú si ju navolíš - ak chceš výberné známky tak je to ťažké ale v pohode sa dá prechádzať aj s minimálnym učením na dvojkách-trojkách...
Aj ja som sa strasne bal ist na gymko ze to bude narocne, ze tam prepadnem ale ked tam prides tak uvidis, ze je to pohoda vazne ked sa budes ucit seriozne tak to das na jednotky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
nám vravela učiteľka ešte na základnej, že na gympel máme ísť len ak sa radi učíme
ale mozno budes z tej mensiny, ktora povazovala gympel za spravnu volbu