Pre mňa to nie je práve najsympatickejšia škola. Určite je lepšia ako v CA...ale ja neviem. Moja mamina tam chodila, vtedy ešte mala vysokú úroveň. Teraz sa pomaly dostáva k tým najhorším gymnáziám v ZA. Učitelia sa tam neustále menia, veľa z nich to tam po roku vzdá, pretože sa tam hlásia zlí žiaci. Ten rok, keď sme my boli deviataci, prijali všetkých záujemcov, okrem dvoch. To už potom hovorí za všetko. Je to fajn škola, len by som tam nechcela chodiť kvôli tým spolužiakom ( veľa z nich poznám a môžem ti povedať, že ani jeden z nich nie je slušný a vôbec sa nevedia inteligentne správať ) ale to už je na tebe ako si vyberieš... Držím ti palce
@janet159 to by mne nevadilo ja mám v triede plno slušný ľudí zas až mi to vadí. sú to bifle z kostola. ja by som si s nimi skor rozumela no ale všetky ostatné gymnázia v ZA sú súkromné alebo cirkevné, nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov