No potrebovala by som ísť ku gynku/gicku eviem akú si mám vybrať.... Pozerala som aj na nete nejaké z Ružinova.... A tiež som sa bola aj opýtať v jednej ambulancii u Dorotka Zacharová ale asi tam bola druhá doktorka... A povedali mi ze keď chcem chodiť ku
Tak ze musím zaplatiť poplatok 25 eur... Nejak som to nepochopila... Lebo vraj by mala byť prehliadka zadarmo a u niektorých sa vraj za ňu plati... Tak neviem ako. Ak máte niekto nejaké skúsenosti s nimi... Tu v Ružinove a vedeli by ste mi odporučiť niekoho?
neohovorili o cytologii za 25e ? mozes si dat spravit aj obycajnu cytologiu, ktora je zadarmo, ale tato by mala byt lepsia, ja si to raz za rok zaplatim.
Myslíš ku gynku ako ku gynekológovi? Ja som ku svojej platila dosť vysokú sumu len za založenie karty :/ Za samotnú prehliadku by sa ale u štátnych nemalo platiť. Len za niektoré výkony.
@azizi to mala cakaren zo zlata? ja som za preventivne prehliadky, ani za vysetrenie neplatila ani u sukromnych doktorov.. len som si doplatila tu cytologiu lepsiu.. a este jedine za objednanie na hodinu..
@sasi2680 Ani ja to nechápem. A to dokonca ak si dobre pamätám, bola štátna. A čakacie doby také, že musíš prísť veľmi skoro ráno, dostaneš poradové číslo a na rad sa dostaneš až niekedy poobede, takže sa máš vrátiť až o niekoľko hodín:/ Celý deň zabitý. Inak bolo to v Ružinovskej nemocnici. Ja si už ani nepamätám jej meno a keď som ju o pár rokov hľadala, tak som to ani nenašla. Takže tiež by som si mala nájsť inú.
@azizi ja som si radsej vzdy priplatila za objednanie ja som si teraz nasla jednu v Pezinku na ktore len same chvaly pisali, tak som zvedava, dufam ze bude v pohode
@azizi ku gynekologicke... Lebo v Ruzinoskej nemocnici som počula na jednu samé chvály. .. No neviem... Gynekolog asi nie lebo v Ružinovskej je taky stary... Tak radšej gynekologicka pre istotu.
@sasi2680 možno. Ale neviem. Co to všetko zahŕňa? No a potom mi povedala ze sa mam objednať cez internet... Ale to som nejak nepochopila.... Lebo povedala asi to ze cez net a potom nebudem za ďalšiu platiť alebo že cez net zaplatím a u nej už nie tak neviem.
@clarise tak to môže byt ta moja. Tiež to bolo v Ružinovskej, tiež mala super referencie na nete (tak som ju našla) a tiež mala ten vysoký poplatok za založenie karty.
@azizi no asi je to ona. Lebo vedľa nej je gynekolog a potom súkromná.... Ty chodíš kde na ginku?... No na nete som o nich čítala také ze aké sú super a milé... A keď som tam prišla tak sestrička si ešte overovala ze ci nemám inú gynku cez moju kartu poistenca ... A ten prístup neviem...ze ci je to veľmi milé...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
neznasam gyndu
bleh
a moja je hrozna
cize neodporucam uz nikomu
krava totalna