Je tam anglina aj nemina...teda aspon v Novych Zamkoch ..Hotelova je celkom fajn skola. Mas tam vela moznosti ..vela zazijes ked ta posielaju na zahranicnu prax ...no musi ta to bavit
jj.ja tam xodim..a keby som sa mala este raz rozhodnut,ci jj alebo ee,tak urcite by som tam uz nesla,ale zomna si moc priklad neber,lebo to asi len ja som ako vadna,mna to jednoducho tam nebavi.... jazyky,tam mame anglinu,neminu,franinu a rustinu a kedysi cosi vypravali,i o spanielcine,ale ta sa neuci zatial pokial viem,momentalne...som,v druhaku..v januari sme mali 1.suvislu 3-tyzdnovu prax,v podnikoch-blee...cez prazdniny(letne),je od druhaku povinny,jeden mesiac odrobit si(teda 120 hodin)v akom casosom rozmedzi to stihnes,je uz na tebe...a na rok,sa da ist na tu zahran..na Cyprus po väcsine....nvm,no este uvidim ci sa mi tam bude xciet,ist..uvidim,co bude potom,teraz keby sa dalo,napr tak by som tam sla.....a tak,no uz nvm,napis Ts,ak xces nieoc vediet....viac..
@5 tak,to mozes i doma v podstate,ano..pokial,chces ist na odbor kuchar,alebo len taky jakysi jebly co je len 3 rocny,tusim..tak,to mas o hovne,lenze mas tam i 5-roccny kt.sa vola,,Hotelova Akademia" a ten neni o zapraskach.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov