kurvadrát... to sa tu clovek dva dni neukaze a forum je zaspamovane kopou absolutne zbytocnych diskusii. uz ma to zacina realne stvat. toto byvalo tak pol roka dozadu kvalitne a plnohodnotne forum bez znudenych karov co od dobroty nevedia co s internetom. sakra ak chcete spamovat picovinami co nikoho netrapia tak chodte niekam na pokec, kurva... asi zacnem tiez bojkotovat tuto stranku. aj ked nerad.
Semtam: tento nazor sa netyka len tvojej jebnutej diskusie (ak sa vobec da napisat topic co by sa jej tykal). smerujem to ku vsetkym co maju v plane kliknut na "zaloz novu diskusiu" len preto aby vynervovali mna ci inych serioznych navstevnikov stranky...
Ides, ides! Spam rulez. Este treba vytvoriť čo najviac nezmyselných diskusíí. Mám takú radu, pre všetkých, čo sa vyžívajú v tvorbe takýchto tém - skúste začať zakladať témy podľa abecedy. Prvou by mohla byť "A", potom založiť ďalšiu s nadpisom "B" a tak ďalej, pri tom text samotnej témy by sa mohol kvôli stručnosti obmedziť len na jendo písmeno (pre prehľadnosť napríklad ja to z nadpisu), alebo bodku...
alebo spravit protispamovu ochranu..pred zalozenim diskusie dat takych 20 kontrolnych otazok, a minimalne 5x ochranu Captcha(to odpisovanie z obrazka...
a potom by sa to preriedilo na fakt dolezite otazky
Kua zda sa to len mne, ze tieto pribudajuce "individua" to roba schvalne???!!! Lebo mam taky pocit ze, nam normalnym,ludom to priserne vadi a tak tak ,ze to roba schvalne... Ten "vyhadzovac" heh by sa tu hodil!!! A co najskor!
bolo by dobre mrknut ip adresy a rodat par banov... vsimli ste si ze ti co pisu nezmyselne diskusie boli vzdy maximalne 1 az 2 krat nepojeny ? dokonca je mozne ze to vzdy robi ta ista osoba pod inym nickom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Semtam: tento nazor sa netyka len tvojej jebnutej diskusie (ak sa vobec da napisat topic co by sa jej tykal). smerujem to ku vsetkym co maju v plane kliknut na "zaloz novu diskusiu" len preto aby vynervovali mna ci inych serioznych navstevnikov stranky...
a potom by sa to preriedilo na fakt dolezite otazky