belzeboss ak nechápeš iróniu tak sem nelez...divil by si sa ale na melíškovi sa smejú aj inteligentnejší ako ty nehovorím, že to je distingvovaný humor ale niečo to do seba má
@regnumtenebrae ty mi nebudes rozpravat kam ja mam liezt to je prva vec, druha vec je, v com vidis ironiu? rozumies tomu pojmu?
..a chcel by som vidiet inteligentneho cloveka, ktory sa na tomto smeje, neboj sa takychto meliskov je v kazdej dedinskej krcme dost, ani originalne to nie je..
@hetfield pretože sa zabávaš na melíškovi rovnako ako ja tak si aj rovnako sprostý ako ja, lebo inak by si vedel, že @belzeboss dostáva nobelovku každý rok z každej kategórie....tie nobelovky, ktoré vidíš v médiách sú v skutočnosti len cenami za druhé miesto po tomto majstrovi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
..a chcel by som vidiet inteligentneho cloveka, ktory sa na tomto smeje, neboj sa takychto meliskov je v kazdej dedinskej krcme dost, ani originalne to nie je..
@torpedo08 no to naozaj nemozem pochopit
@belzeboss poznam v mojom okoli mnoho ludi co maju vysku a zabavaju sa na tom takze asi maju vsetci nizky intelekt a ty si laureat na nobelovu cenu