Teraz srsly, to tú vážne niekto berie Valentína ako seriózny sviatok a oslavuje ho?
Prečo? Čo sa vám na tej kope sladkého a ružovej a komercie páči?
A kto nie, tiež môže napísať prečo neoslavuje
(istotne budem mať menej komentárov ako biancina téma o
Nech si kazdy oslavuje co chce. Myslim, ze inych do toho moze byt hovno.
Toho roku budem v robote, minuly sme isli na veceru. A je mi uplne u prdele, ako komercne ci nezmyselne ten den vnima niekto iny, a ze lasku si mozme prejavovat cely rok.
Donesiem šampanské ku nemu, to je cela "oslava".
Ale inak nie, nešla by som ani na večeru pretože všade budú pariky ktoré nikdy nechodia na večeru a raz za rok sa niekam výberu najesť, a budú tam traposit.
podľa mňa je každý sviatok fajn a robí z obyč dňa výnimočný len škoda že sa ten sviatok stal strašne komerčným a umelo nafúknutým.. veď kto z tých čo ho oslavujú vie prečo sa oslavuje tento deň..
beriem Valentín ako normalny právoplatný sviatok. proste sa mi to páči. akože nejako extra neoslavujeme, len proste také menšie valentínske potešenie. svoju priatelku milujem každý deň v roku, niečo malé jej dám aj mimo sviatkov. ale proste som rada že takýto sviatok existuje. lebo je to milé. aj ked komerčné a čo. kto nechce míňať peniaze alebo na to nemá tak nech nič nekupuje. povinné to nie je. ja to robím dobrovolne a navyše niektoré dary sa za peniaze kúpiť aj tak nedaju.
Nemám rada romantické bulšity, a nebudem niečo oslavovať len preto, lebo by sa to v ten deň malo.
Ale kúpila som frajerské srdiečkové Curaproxky, ale to len preto, lebo sú strašne super.
Nuž, ja nemám nič proti sviatku, čo oslavuje lásku, ale netuším prečo máme preberať americký sviatok, keď máme náš vlastný, omnoho krajší a menej otravný a komerčný na 1.mája.
Niesom romantička. Ale aj keby som bola, stále nechápem, čo je romantické na plyšových srdiečkach a retardovaných plyšákoch z číny, bonboniére v akcii a ružiach, ktoré predávajú na každom kroku.
Určite mi príde romantickejšie stavanie máje, rozhovory pri vatre a bozkávanie sa pod čerešňou, aby som nevyschla. Podľa mňa je to rozhodne krajšie a menej cheesy.
Ale ako som povedala, nie som romantička. Som greedy a chcem mať pocit, že som milovaná po celý rok. Ak ten pocit nemám, valentín to nezachráni. Ak áno, tak mi ho netreba...
jezis tieto uvahy pred kazdymi vianocami, helovinom, valentinom a inymi...urt sa niekto musi zamyslat nad tym co INI budu robit, oslavovat, kupovat. je mi totalne jedno ci si niekto kupi bombošku alebo nie. ja keby ma frajira tak mu tiez nieco kupim a vobec by som neriesila ci to je komercne alebo ne ! ale takto kupim bombošku iba sebe ha
co je na tom zle spravit si pekny den? neocakavam neviem ake dary, staci mmi ked si jednoducho obaja vyhradime ten den iba pre nas. a nie zeby take dni neboliaj inokedy ale preco na to nevyuzit aj valentin?
a jasne ze keby to nevyjde nezblaznim sa z toho
@grietusha ok, tak aby som sa opravila a lepšie vyjadrila, je to anglosaský sviatok. Viem, na akom základe vznikol, ale to nič nemení na fakte, že bol podľa mňa spopularizovaný týmto spôsobom, akým ho poznáme hlavne v Amerike, kde je to big deal. Ale to je len môj dojem, no
Len som chcela povedať, že ten slovanský mi príde krajší
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Toho roku budem v robote, minuly sme isli na veceru. A je mi uplne u prdele, ako komercne ci nezmyselne ten den vnima niekto iny, a ze lasku si mozme prejavovat cely rok.
Ale inak nie, nešla by som ani na večeru pretože všade budú pariky ktoré nikdy nechodia na večeru a raz za rok sa niekam výberu najesť, a budú tam traposit.
@luuci toto je ten dôvod?
keď už Sheldon tak sa tu určite hodí aj ten jeho "love is in the air" a osviežovač vzducu
Ale kúpila som frajerské srdiečkové Curaproxky, ale to len preto, lebo sú strašne super.
Ale čokoláde sa poteším z hocijakej príčiny
Niesom romantička. Ale aj keby som bola, stále nechápem, čo je romantické na plyšových srdiečkach a retardovaných plyšákoch z číny, bonboniére v akcii a ružiach, ktoré predávajú na každom kroku.
Určite mi príde romantickejšie stavanie máje, rozhovory pri vatre a bozkávanie sa pod čerešňou, aby som nevyschla. Podľa mňa je to rozhodne krajšie a menej cheesy.
Ale ako som povedala, nie som romantička. Som greedy a chcem mať pocit, že som milovaná po celý rok. Ak ten pocit nemám, valentín to nezachráni. Ak áno, tak mi ho netreba...
A ak mám niekoho rád, nemusím mu to dokazovať práve v ten deň ale hocikedy...
a jasne ze keby to nevyjde nezblaznim sa z toho
Len som chcela povedať, že ten slovanský mi príde krajší