Je rybár ktorý chytil rybu, ten rybár tú rybu upiekol a ziedol a išiel zatelefonovať s telefónnej butky kamarátovi akú veľkú rybu chytil. Na druhý deň našli toho rybára mŕtveho v tej telefónnej butke. Prečo zomrel ?
1, ryba, telefón a smrť spolu nejako nesúvisia
2, bola to jedovatá ryba
3, pola to zlatá rybka a on si prial zomrieť
4, zjedol nejakú časť tej ryby ktorá ho zabila (zadrhol sa kostičkou, prederavil si stenu žalúdka rybárskym háčikom, ...)
5, je to nejaká sprostosť ktorá nemá pointu
neni to sprostosť, je to laterálna hádanka, ale blbo si to napísal. tam malo byť uvedené len že ho našli v telefónnej búdke, na dôvod už bolo treba prísť - a dôvod je niečo také, že chcel ukázať kamarátovi akú veľkú rybu chytil, neuvedomil si že je v búdke a človek na druhej strane ho nevidí, napriahol ruky že "taaaaká veľká bola", rozrazil rukami sklo búdky a dorezal sa a zomrel na vykrvácanie a otravu krvi, lebo široko ďaleko nebol nikto, kto by si ho všimol a pomohol mu.
inak je to hádanka z takej hry, ktorá si napodiv ešte stále celkom drží autorské práva a kto si to nekúpi, tak sa k tomu cez net nemá moc šancu dostať. ale už aj to som videla.
lebo mu kamarat povedal, ze jeho zena ho podvadzala s polkou dediny a on to neuniesol a zinfarktoval...a teraz vazne: rybar sa dusil kostou a siel zavolat kamosovi, lenze v tomto procese sa zadusil
lebo ten rybar mal strojcek na srdci no a kym chytil rybu trvao to presne 4hodiny no vlhkost od vody sa usadzala na jeho strojceku a strojcek pomalicky ale isto zacal stajkovat no ako ju rybar chytil siel zavolat kamaratovi no preboj medzi telefonom a jeho strojcekom bol silny a rybara zastrelili islamistiy raketou z mineralky
@amikadze myslel som,že tá téma,kde riešili minule,že si treba prelepit webku lebo nás mozu špehovat je pičovina ,ale vidím,že nie je....šak ty vieš kedy som vytočený a kedy nie do matky piči neskutočné toto ....či nám tu ukazuješ typickú žensku domýšlavost? Zato,že používam vulgarizmy som vytočený? Pre mna sú to synonymá na niektoré slová ty hyena prašivá
@amikadze radšej ma už ani netagneš čo,aby som nevidel to tvoje posledné heknutie od zúfalstva....pripomínaš mi niekoho,koho idú odpojit od prístrojov a ma posledne slovo do piči ....dačo ešte musí povedat (napísat) z princípu aj ked vie,že odíde z tohto skuvetého sveta
@jurito , Skap... Hráš sa na "veľkého kápa", ale pritom si úplne ho*no v stoke... Ak sa nedokážeš vyjadrovať na úrovni inteligentného človeka, radšej to nekomentuj, dobre? Nikto ťa tu neurážal a zrazu bolo niečo... Netiketa a vôbec... Etiketa ti asi nič nehovorí... Idiotizmus... Toto by mohli začať liečiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
2, bola to jedovatá ryba
3, pola to zlatá rybka a on si prial zomrieť
4, zjedol nejakú časť tej ryby ktorá ho zabila (zadrhol sa kostičkou, prederavil si stenu žalúdka rybárskym háčikom, ...)
5, je to nejaká sprostosť ktorá nemá pointu
Fakt som si tam dal časť hádanky s domnením, že zistím odpoveď a vyhodilo mi to len odkaz na teba.
nemáš za čo : )
Nájdi niečo normálne čo vieš aj odargumentovat,lebo potom z toho vyjdeš celého ako piča.
a v gramatike sa odkedy na zaciatku vety nedavaju velke pismena? odkedy som vysiel zo skoly sa nieco zmenilo?
ja len ked ides poucovat inych ...