haha velmi smiešne!milujem fejton a samozrejme aj ostatne.Neviem či takite forum už existuste.... rozhodla som sa založit forum kde si každy može povedat čo chce(samoška že v tamci pravidiel birdzu!)može povedat čo chce a viliat si srdce!
no vieš "Peter piper" ked sa ti toto forum nepači tak chod inde!Ja tu nestrpim žiadnich mudrlantov ved povedz ake forum maš ty!a maš vobec??(určite nemaš)ak ano tak aj ja ti tam pojdem oxidovat!!!A 55lienka BEZ VULGARIZMOV!!!
Ano ale je tam taky odsek "(samoška že v ramci pravidiel birdzu!)"a ak nadalei sem budeš nosit negativnu energiu tak si piš že bude zle!a okrem toho pod pridaj svoj nazor su pravidla ktore ste vi(55lienka,peter piper)porušili!!
faraonka - na to ze si "uz" 31x prihlasena sa cudujem, ze sa stale ohradzujes nejakymi pravidlami. a mimochodom, ked ti vadia prispevky, nezakladaj diskusie.
a ja som nebol ten kto sem zacal nosit "negativnu energiu", prvy prispevok kde bolo pisane nieco proti niekomu bol prispevok 14 a ano, bol tvoj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
to som hovorila vzdy NO UCHVAT kamosky slo jebnut.. na vsetko proste mali zuvacku a ja jeb no uchvat
ale odpusta sa ti to..asi to bude tou negativnou energiou...
ludska jeblost nema hranic...
a ja som nebol ten kto sem zacal nosit "negativnu energiu", prvy prispevok kde bolo pisane nieco proti niekomu bol prispevok 14 a ano, bol tvoj.
nebolo na tom nic negativne
PORUSILI STE PRAVIDLA BUDETE PYKAT!!!!!