Ahojte, takže po prečítaní veľa fór o antikoncepcii, som usúdila, že baby z toho skôr priberajú. Ale veď pribrať sa dá z jedla, nie? takže možno to maximálne podporuje chuť do jedla a ak by sa to dievča stravovalo ako predtým, tak by nepribrala. Ja ber
Ešte by som chcela doplniť,že váhu si udržujem. Moc nešportujem, ale jem 5krát denne, nejedávam sladké,coly a podobné nápoje. Dám si aj vyprážané jedlá. V poslednej dobe som mala aj dosť stres zo skúšok, ale na druhej strane som jedla aj sladké. a viac.
zo stresu sa dá strašne schudnúť, ja mám vďaka bývalému konfekčnú veľkosť ako keď som mala 14, našťastie už nie je tak ťažké v obchodoch zohnať XXS....a keď si teraz oblečiem rifle čo som si kúpila minulý rok keď som brala HAK, vyzerám ako z reklamy na zázračný chudnúcí zázrak a preto chcem začať brať zas HAK lebo som mala zadok aj prsia, ln už budem aj poctivo športovať, lebo najmä sa z toho tvorí celulitída...
@nobile hej no všetci kamaráti čo ma rok nevideli mi vravie že som tedy bole pekná chudá s krivkami a že teraz sa ujž strácam ....a myslím že aj chlapi sú rašej keď je za čo chytiť :p
Nevyznám sa do HAK veľmi ale psychika značne ovplyvňuje to ako vyzeráš. Cvičiť treba či človek berie alebo neberie. Ak nieje iná možnosť a tabletky brať musíš rozhodne nevynechávaj zdraviu prospešnú činnosť - pohyb. Telo sa ti odvďačí. Základný vzorec je výdaj a príjem energie ak budú v rovnováhe alebo výdaj mierne prevýši príjem nič sa nezmení.
Ak to nemusíš brať, nevidím dôvod prečo si ničiť zdravie. Je to pre mňa nepochopiteľné ale bežné v dnešnej dobe. Dostať to na predpis už ako lentilky.
Miešať sa do prírody a prirodzených procesov pre telo nieje dobrá vec. Nikdy nebola a pri chemicky upravených látkach ani nikdy nebude
u mna sa to neprejailo nijak a to som ju brala tri roky.
pred dvoma mesiacmi som ju vysadila lebo som si uvedomila ze je to pre telo neskitocne svinstvo...a podotknem ze som brala tri druhy tyhto malych zabijakov pecene ale uz nie..mozno za velmi dlhu dlhu dobu
@xlilix tak ja mám KarHlu a som spokojná. Ja som si nevyberala druh, lebo som bola u súkromnej, takže mi ju len predpísala (predpokladám že preto lebo s ňou majú zmluvu ale u väčšiny doktoriek ti ona dá asi na výber. A ešte Yadine- to má vraj podobné zloženie, ale KarHla je vraj viac na prírodnej báze, proste nejaký upgrade
ahojte predam antikoncepcne tabletky karHla 2x 21tabliet v jednom plate-( 1babletka chyba). LEN ZA 10 EUR . datum expiracie 07 2015. predávam z dovodu vysadenia. Taletky su v poradku len mi je luto ich vyhodit pripade zaujmu ma kontaktujte na mail appelova.n@gmail.com.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
niekto z nej proste priberie aj 10-15 kil niekto vobec
Ale ked chlap berie sterace, tak nadavate
Ak to nemusíš brať, nevidím dôvod prečo si ničiť zdravie. Je to pre mňa nepochopiteľné ale bežné v dnešnej dobe. Dostať to na predpis už ako lentilky.
Miešať sa do prírody a prirodzených procesov pre telo nieje dobrá vec. Nikdy nebola a pri chemicky upravených látkach ani nikdy nebude
pred dvoma mesiacmi som ju vysadila lebo som si uvedomila ze je to pre telo neskitocne svinstvo...a podotknem ze som brala tri druhy tyhto malych zabijakov pecene ale uz nie..mozno za velmi dlhu dlhu dobu
Ja som po HAK pribrala 2 kg, co som aj rada.